Skip to main content

VIDEO. Povestea filmulețului „Și eu sunt Varan”, care satirizează Antena 3

 

Screen shot 2014-08-11 at 5.19.36 PMActorii de la Mondenii au povestit pentru Evenimentul zilei cum a apărut ideea clipului ce s-a răspândit pe internet. Ultima parodie a Mondenilor de la Prima TV, „Și eu sunt varan” a fost vizualizată de mii de oameni în doar câteva ore.

Publicitate

Povestea videoclipului „Și eu sunt Varan” s-a scris în câteva ore. Inițiatorii de la Mondenii și prietenii lor spun că au fost inspirați de evenimentele din ultimele zile: verdictul dat în cazul lui Dan Voiculescu, reacția jurnaliștilor Antenei 3, dar și „plimbarea” la Cotroceni inițiată de aceștia.

„După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta. Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist și cu un umor de calitate”, a povestit actorul Alex Bogdan.

Ideea le-a aparținut lui George Dogaru și Bogdan Cotleț, regizor și, respectiv, actor la Mondenii. Lor li s-a alăturat Pavel Bârsan, care, alături de Bogdan Cotleț a scris, într-o singură noapte versurile parodiei. La 10 ore după protestul Antenelor parodia „Și eu sunt Varan” a Mondenilor era și filmată.

„Bogdan a semnat versurile, împreună cu Pavel Bârsan. Au stat o noapte și le-au scris. A doua zi, am înregistrat 10 ore, timp în care ne-am și filmat și asta a fost. Este un mesaj spontan, isteț”, a mai povestit Alex Bogdan.

De la șpagatul lui Mircea Badea la „mieunatul” lui Felix Motanul.

Pe melodia „We are the World”, a lui Michael Jackson, artiștii au pus versurile inspirate de șpagatul lui Mircea Badea, „sintezele” lui Mihai Gâdea, mieunatul lui Felix, - „motanul ambițios” sau „plimbarea” la Controceni a ziariștilor și susținătorilor Antenelor.

https://www.youtube.com/watch?v=rh2dcW4lBUQ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • o singura eroare, atunci când ating ideea de Prunc; asta nu este permis, nicicum

    in rest, un clip inspirat, de ”jos pălăria” ! speranța României sunt tinerii care atacă hoția, căpătuiala, hahalerismul și încearcă să arate că se poate și altfel

    din păcate, Badea Mircea demonstreaza ca si oamenii ”tineri” pot fi la fel de răi precum ăia din vechime, de care nu mai scăpăm nici în zilele noastre - acest domn/tovarăș are un rol pe care îl joacă ... el știe ce urmărește (împreună cu ăia de îl patronează)
  • Aaaaaa! Acum am inteles de ce il ataca Antena 3, prin Badea, pe Burci...Da da da da! De la acest clip i se trage! Sau daca tot simt ca le fuge pamantul de sub picioare, trag haotic, in toate directiile! B1, Prima, ProTV, Digi24, Realitatea...mai nou Gandul, etc
  • Unele versuri par facute de copii,poate asta e targhetul lor.Altfel vocile sunt bune insa e dezamagitor sa vezi ca fac playback.
  • repet intrebarea pe care am pus-o si ieri: daca e un clip mondenii, unde sunt mirela zeta si andreea gramosteanu?

Trimite un comentariu