Skip to main content

VIDEO. Radu Banciu, cu gheaţă-n cap: „O ţară bolnavă are nevoie de cineva cu capul limpede”

 
Screen shot 2014-08-21 at 11.27.25 AM
Screen shot 2014-08-21 at 11.27.25 AM

Screen shot 2014-08-21 at 11.27.25 AM

Publicitate

Leapşa cu apă rece. “„Vrem să le raspundem politicenilor în trendul zilei. Au scăpat de faza cu selfie, vom apela la cel de-al doilea clişeu al momentului, faza cu găleata”, a spus Radu Banciu înainte de a fi stropit cu o găleată cu apă cu gheaţă, în Piaţa Universităţii, notează B1.ro.

„O ţară bolnavă are nevoie de cineva cu capul limpede””, a spus Banciu.

Cunoscută sub numele de “Ice Bucket Challenge”, provocarea găleţii cu apă rece este folosită în special pentru a sprijini donaţiile pentru ajutorarea celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS), scrie B1.ro. Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking, cel care, în ciuda previziunilor sumbre ale medicilor, a ajuns la vârsta de 72 de ani şi este unul dintre cei mai respectaţi oameni de ştiinţă din întreaga lume.

Sportivi de top, oameni de media şi televiziune, actori de la Hollywood sau politicieni au răspuns provocării, publicând pe internet o mulţime de filmuleţe în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap.

“Leapşa” a ajuns deja şi la cei mai importanţi lideri politici ai lumii. Barack Obama, Michelle Obama sau Vladimir Putin sunt printre cei care au primit provocarea de a sprijini campania ALS.

Radu Banciu, cu gheaţă-n cap:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @antenistii si prostimea @antenistii si prostimea
    cum ai reusit sa deduci din comentariul ala ca respectivul e antenist? daca zice ceva de rau de Banciu, automat e antenist?
  • urasc, deci exist ! urasc, deci exist !
    wow ! lumea nu se imparte in antenisti si restul ,prietene ! ca sa nu spun ca ce am scris eu despre banciu, acest maestru al polemicii atunci cand nu il contreaza nimeni, nu are nicio legatura cu antena. dar esti atat de indoctrinat de raduacestbiancadragusanuab1tvbanciu, atat de superficial, incat ma injuri fara motiv. pariez ca porti tricou cu guler...
  • antenistii si prostimea antenistii si prostimea
    antenist distrus :))
    las'ca face Badea un spagat si salveaza planeta...
  • urasc, deci exist ! urasc, deci exist !
    hmmm..iata luptatorul contra sistemului ! omul care acceseaza la nivelul de superficialitate generat de mass media chitita pe prostirea in masa. pe genul ce sa facem sa salvam planeta ? sa cantam un cantecel noi toate vedetele adunate la un loc.
    ps speram sa faca un atac de cord, dar se pare ca D-zeu nu exista after all....

Trimite un comentariu

sus