Skip to main content

ZIARELE DESPRE VOICULESCU. Toți românii merg la mare, anteniștii – la “plimbare”

 

Voiculescu ziare Adevarul

Publicitate

GALERIE FOTO. Ziarele de azi scriu despre cazul Voiculescu și de “plimbarea” de la Cotroceni, de la tabloide la quality și la Ziarul Financiar (care deschide azi cu procesul ICA).

Toți românii merg la mare, anteniștii – la plimbare”, titrează Adevărul pe prima pagină, subiectul de deschidere a ziarului. “Antena 3 vrea să câștige în stradă procesul pierdut de patron”, mai scrie Adevărul, notând că în stradă au fost 2.000 de oameni.

Paginademedia.ro vă prezintă cum au titrat subiectul și celelalte ziare de azi:

Evenimentul zilei: “Manipulare și minciună TV pentru Condamnatul Voiculescu: Cum au fost păcăliți 1.000 de oameni să vină să salveze Antena 3”.

Mai multe pagini sunt dedicate subiectului.

Ziarul financiar:Afacerea Dan Voiculescu-ICA reclamă un audiet al privatizărilor din România”. “S-a descis cutia Pandorei”, spun analiștii.

Cotidianul scrie că decizia în premieră de “reversare” a privatizării frauduloase a unei companii dă speranțe ca statul să poată recupera acțiunile companiilor făcute cadou. Miza poate ajunge la zeci de miliarde de euro.

Jurnalul Național:Mereu împreună cu cititorii noștri”.

Pe prima pagină, ziarul deținut de familia Voiculescu pune un text semnat de redacție, care își declară solidaritatea cu proprietarul trustului.

România liberă:Voiculescu banii înapoi”.

Prin sentința Curții de Apel de vineri, o parte din sumele furate se vor întoarce la stat, scrie ziarul despre recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Libertatea:Dan Voiculescu va plăti chirie în propria casă”.

Pe prima pagină, tabloidul notează că aceasta este una dintre metodele prin care se încearcă recuperarea unei părți din prejudiciul de 60 de milioane de euro pe care mogulul Antenelor l-a adus statului în privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. Subiectul e acoperit pe trei pagini.

Voiculescu ziare EVZ

Voiculescu ziare Jurnalul

Voiculescu ziare Libertatea

Voiculescu ziare Romania libera

Voiculescu ziare ZF

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @ziarul financiar CORECT!!!
    as vrea sa se investigheze toate privatizarile de dupa 1990 si sa se recupereze si prejudiciile din privatizarea aro campulung, intreprinderea republica, tepro iasi, ductil steel campia turzii, mechel targoviste, roman brasov, rafinaria astra, petromidia, rafo onesti, combinatul de la calan, combinatul de la hunedoara, promex braila si alte multe mii de tunuri date economiei si statului roman. as vrea sa se investigheze modul in care s-au defrisat suprafetele impadurite din romania, modul in care s-au construit (sau nu) autostrazi, in care s-au facut asfaltari si s-au schimbat borduri. as vrea sa se ancheteze la modul cel mai serios modul in care se fac returnarile de tva in romania. as vrea sa stiu daca modul de viata al parlamentarilor si ministrilor, casele in care stau si masinile pe care le conduc sunt justificate din salariile pe care le au.

Trimite un comentariu