Skip to main content

Autorităţile audiovizuale europene se întâlnesc la Bucureşti, într-o reuniune organizată de CNA

 
CNA
CNA

CNACea de-a şasea reuniune a Forumului Central European al Autorităţilor de reglementare din domeniul audiovizual (CERF) se desfăşoară, de miercuri până vineri, la Bucureşti, fiind organizată de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), scrie Mediafax.

Publicitate

La această reuniune vor participa aproximativ 70 de persoane, străine şi române, potrivit unei Hotărâri a Guvernului, publicată recent în Monitorul Oficial.

Reuniunea va debuta miercuri cu un cocteil oferit participanţilor. Evenimentul va cuprinde mai multe discuţii de lucru ale participanţilor, joi şi vineri, dar şi un tur al Bucureştiului şi o vizită la Palatul Parlamentului.

Cheltuielile aferente organizării evenimentului sunt suportate din prevederile bugetare aprobate Consiliului Naţional al Audiovizualului în bugetul de stat pe anul 2014, în limita sumei de 43.975 de lei, conform Hotărârii Guvernului.

Cea de-a 6-a reuniune a Forumului Central European al Autorităţilor de reglementare din domeniul audiovizual (Central European Regulatory Forum) este organizat în baza Memorandumului de înţelegere privind cooperarea şi schimbul de informaţii, semnat la 10 decembrie 2009 de reprezentanţii autorităţilor de reglementare din domeniul audiovizual din Europa Centrală.

Reuniunea, care va avea loc la un hotel din Bucureşti, va fi una de lucru şi se va desfăşura fără accesul presei.

Pe 10 decembrie 2009, CNA a semnat Memorandumul de Cooperare şi Schimb de Informaţii în domeniul serviciilor audiovizuale, alături de alte cinci autorităţi de reglementare omoloage din Cehia, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, devenind astfel membru fondator al Forumulului de Reglementare Central European (CERF), conform site-ului CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus