Skip to main content

CNA a aprobat două licenţe locale ale Pro TV. Membru CNA despre grila Pro TV: „Mă cam sperie ideea că divertismentul la Pro TV va rămâne la fel. Poate îl mai spălaţi un pic”

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenţelor terestre Pro TV Bacău şi Pro TV Piatra Neamţ pentru o perioadă de nouă ani. De menţionat că licenţele expiraseră încă de la data de 17 august, însă Consiliul nu a mai avut nicio şedinţă din luna iulie.

Potrivit fişei celor două posturi, atât Pro TV Bacău cât şi Pro TV Piatra Neamţ retransmit integral postul Pro TV din Bucureşti.

Adriana Păpureanu, reprezentantul Pro TV: „Cele două staţii au făcut parte din proiectul Pro TV de a avea o reţea naţională. În principiu ne cam apropiem de finalul acestui proiect şi având în vedere trecerea la digital probabil că o să facem toate demersurile necesare pentru a deveni reţea naţională.

„În privinţa programului Pro TV Bucureşti care este retransmis de cele două staţii, îşi urmează linia cu divertisment, ştirile rămân neschimbate şi începând din această toamnă grila se va relansa cu show-uri şi vor reîncepe celelalte producţii care pe timpul verii au fost oprite”, a mai adăugat reprezentantul postului.

Christian Mititelu, membru CNA: „Aveţi o grilă aprobată cu 1% programe educative, dar nu aţi putut să îndepliniţi planul, la culturale, aprobat 0,50%, monitorizat zero. Tocmai într-o zonă a Moldovei care nu are rezultate grozave la Bacalaureat.”

Monica Gubernat, membru CNA: „Mă cam sperie ideea că divertismentul la Pro TV va rămâne la fel. Poate îl mai spălaţi un pic. Ca să nu mai vorbesc de ştiri. Şitile de noapte la dumneavoastră reprezintă un necrolog, nu afli decât de decese. N-ar trebui să le numiţi ştiri, poate ar trebui să le numiţi necrolog. Poate lucraţi un pic la strategia asta”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • falanster falanster
    Bine spus, Moni!
    Se aplica usor si la celelalte televiziuni-gunoaie din tarisoara mioritica Glina.
  • andrei andrei
    Daca la ProTv divertismentul trebuie spalat un pic,la antene trebuie frecat cu peria de scanduri,si nici asa nu ies deseurile rectale! Doamna Gubernat Monica asta nu e cea care a votat impotriva oricarei amenzi date vreodata antenelor?
  • andrei andrei
    Subscriu la ce ati scris.
  • andrei andrei
    Subscriu la ce ati scris.
  • Gaetano Gaetano
    Monico, dar la Antena 1 nu te sperie divertismentul ???!! Abces din rect sau Un show cacacios sunt mai ok ??!! Doamne cata ipocrizie !! Christiane, care e, dar mai precis unde e cultura la Antena 1 ??!! Intreb de Antena 1 deoarece e principalul competitor al PRO-ului
  • Maria Maria
    Cred ca a citit grila Antenei si a zis din greseala PRO TV :)). Cat despre stiri, doamna Monica, cand aveti timp incercati macar 15 minute sa va uitati la Observator 19, sa vedeti acolo stiri cu morti!

Trimite un comentariu

sus