Skip to main content

Consiliul de Administraţie al TVR, invitat la CNA pentru grila de toamnă a posturilor publice

 
TVRintrare
TVRintrare

TVRintrareConsiliul de Administraţie al TVR este invitat mâine la şedinţa CNA pentru a vorbi despre grilele de toamnă ale posturilor publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, care au nevoie de girul forului audiovizualului.

Publicitate

Modificarea structurilor de programe ale celor trei posturi publice este primul punct pe ordinea de zi a Consiliului Naţional al Audiovizului.

CONTEXT. Reamintim că săptămâna trecută Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat cu unanimitate de voturi, grilele de toamnă ale TVR, în care se regăsesc emisiunile cu Moise Guran, Sorin Avram, Cornel Nistorescu şi Dragoş Pătraru.

Problemele în privinţa TVR au început încă din 2 septembrie, când grila intermediară a TVR 1, valabilă în septembrie şi care include emisiuni realizate de Sorin Avram, Moise Guran, Dragoş Pătraru şi Alina Stancu şi Cornel Nistorescu, a stârnit discuţii în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), întrucât aceasta a intrat în vigoare la 1 septembrie fără aprobarea CA al TVR şi a CNA. Atunci, mai mulţi membri ai CNA au spus că grila lunii septembrie are nevoie de aprobarea CNA şi a CA al TVR, chiar dacă este provizorie.

Totuşi, deşi nu avut nici aprobarea CNA şi nici a CA al TVR, TVR 1 a continuat să difuzeze această grilă intermediară de programe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus