Skip to main content

Cosmin Stan dă în judecată Prima TV pentru că a fost concediat. Stan: „După 17 ani de ştiri, un premiu Emmy (...) Prima lui Burci m-a restructurat"

 
Cosmin-Stan-small
Cosmin-Stan-small

Cosmin-Stan-small

Publicitate

Jurnalistul Cosmin Stan, fost prezentator la Focus 18 de la Prima TV, a dat în judecată postul de televiziune după ce a fost concediat. Dosarul prin care Cosmin Stan cheamă Prima Broadcasting Group în judecată a fost înregistrat la data de 5 septembrie 2014, iar obiectul este: contestaţie decizie de concediere.

Contactat de Paginademedia.ro, Cosmin Stan a declarat:

„După 17 ani de ştiri, un premiu Emmy la Pro TV, mii de ore de live şi sute de Breaking News-uri la Realitatea TV, Prima TV a lui Burci m-a restructurat.

O să se rezolve în instantă lucrurile, sper în bine."

„Pe moment sunt implicat într-un proiect CNN în România, ceea ce oricum fac din 2009, de câteva ori pe an."

Înlocuit în primăvară de iubita consultantului de programe

Cosmin Stan a ieşit de pe post în luna martie, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El prezenta Focus 18, împreună cu Magda Vasiliu.

Cei doi au fost înlocuiţi de Andreea Fried, iubita lui Răzvan Enachefost director de programe al Prima TV şi unul din cei care lucrează şi acum cu Cristian Burci pe partea de programe a staţiei.

  • Cosmin Stan a venit la Prima TV de la Realitatea TV, în primăvara anului trecut. În acelaşi timp a venit, la Prima TV, şi Melania Medeleanu.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • otevistu de serviciu otevistu de serviciu
    Cu o voce imposibil de digerat, CS nu avea ce sa caute de la inceput pe sticla. Iar migratia continua demonstreaza ca intr-un final, si altii si-au dat seama. O fi bun pe meseria lui, dar cand apari la tv, mai e neveoie de doua chestii ESENTIALE: aspect si voce.
  • Uno Sapiens Uno Sapiens
    Pandele, Încearcă să păstrezi nivelul discuţiei acolo unde crezi tu că ai pretenţia că te poţi situa ca om, eu doar o să încerc să mă adaptez la oricare situaţie tu doreşti. Să recapitulăm: El este unul dintre cei mulţi care au pretenţia de a fi vedetă, că ştie să citească de pe prompter, acolo, la tembelizor. S-o tot plimbat omul prin diferite locuri şi acum, uite că au considerat unii că dacă n-are ţâţe, nu este el cel care trebuie să apară la ei pe sticlă (pe banii lor). Nu ştiu, dar văd că nu l-or plâns nimeni pe unde a mai trecut. (protv se descurcă foarte bine făra el). Tu, dacă ai avea un post de cititor pe sticlă, o meserie grea, ce se făureşte după lupte seculare la BBC, l-ai angaja pe ăsta sau nu? That is the question...
  • Pandele Pandele
    Uno,
    Am inteles, dar nu vreau sa intru pe taramul frustrarilor tale. Poti sa crezi ca a citi din prompter e usor. Si iti doresc sa vezi toata viata la televizor texte citite ca aia de la call center, daca asta este etalonul tau. Al meu e mai sus de-atat.
  • Uno Sapiens Uno Sapiens
    Ai cam dat-o-n bara cu aceasta comparatie amigo... Tocmai, ca asta nu e o "meserie" d'aia, rocket science. Sunt unii care-si dau singuri si din pedala, pe la call centere, cand raspund la telefon, si aia nu se plang. Apropo, pe versiune de WinPlus vrei sa-ti dau o proba? :)
  • Pandele Pandele
    Uno,
    Andreea era pe post, dar nu pe jurnalul principal. Iubitul ei a pus-o in varful gramezii, sa poata lumea sa vada mai bine ce jucarie noua si misto si-a luat el recent.
    Cat despre prompter, doar cineva care nu a citit de pe el crede ca e o chestie simpla. Mi-ar placea sa dai o proba si sa mai discutam pe tema asta in timp ce ne uitam la ea... Dar asa e cand te uiti la altii care fac chestii - ce mare smecherie sa te duci pana pe Luna ?
  • Pandele Pandele
    Stane,
    Sigur ca te bazezi pe aia pe care ii cunosti, dar ma asteptam ca Burci sa aiba macar o senzatie de deja-vu cu propunerile consilierilor si sa-i intrebe daca nu s-a mai schimbat ceva in televiziune in ultimii 10 ani. Nu trebuie sa fii mare manager ca sa te prinzi ca timpul n-are cum sa fi stat in loc.
    Dar nici Burci nu e tampit - asta inseamna pentru cine are urechi de auzit ca Prima va sta fix la linia de plutire pana cand gaseste Burci un alt prost sa-i cumpere sandramaua.
    Problema pe care n-o intelegi tu e ca personalul statiei va fi cel care o va lua in freza. Iar aia nu mai sunt cei de acum zece ani, au si ei copii pe acasa, rate de platit, etc. Intr-un cuvant sunt cateva vieti acolo care se vor da grav peste cap, exact ca a lui Cosmin Stan.
  • teodor teodor
    nu asta e esential ca a plecat din Pro, tine de alegerile lui mai bune sau mai putin bune. Prima Tv a operat concedieri abuzive, ilegale, asta e punctul care trebuie discutat. o fi el burcica ditai stapanul-jupanul, inconjurat de o pleiada de lingai mediocri, dar trebuie sa respecte legea
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    eu nu inteleg de ce a plecat din pro unde a luat emmy. dupa aia, praful si pulberea s-a ales de el. sa ai emmy si lumea sa te stie de la dansez? pacat...
  • Uno Sapiens Uno Sapiens
    Ma insel eu, sau Andreea era deja titulara ca "prezentatoare", cu muuult timp inainte de revenirea lui Burci? Pe de alta parte, a citi de pe prompter e o meserie grea, asta cere cel putin trei diplome de Spiru, nervi de otel si mai ales o minte sclipitoare, ca poate,poate, tac-pac, sare la o alta pagina... :)
    Cat despre Cosmin, marea vedeta mare, eu am citit initial ca "dupa 17 ani de Prima", lol, dar se pare ca nu-i asa, spune ca vine de curand de la Realitatea, oare de ce nu o fi ramas acolo? Pe aia nu i-a dat in judecata? Ca acum, daca are ceva timp si s-o fi obisnuit cu drumul pe la tribunal, poate sa incerce sa alerge dupa doi iepuri. Parerea mea, de 2 lei.
  • teodor teodor
    draga adi, stai linistit ca sunt mai multi care Prima Tv prin tribunale. Din redactia de stiri au fost concediati si profesionisti si au fost pastrati unii sau au fost aduse pile care nu stiu cu ce se papa limba romana daramite sa mai stie sa scrie o stire, oameni fara valoare, lingai si nemernici
  • Gogaie Gogaie
    Cine e Cosmin Stan?...Hmmm...parca, sa zic, il stiu de la Dansez pentru tine, in niciun caz de la stiri.
  • stanpatitu stanpatitu
    E firesc ca oameni in care Burci are incredere ,fie ei bagatori de seama, sa fie adusi in echipa lui. Tu ai lucra cu necunoscuti ? Ca se pricep sau nu e alta discutie insa nu inteleg supararea asta de parca Prima e televiziunea poporului :) Nici TVR ul nu intreaba abonatii cand modifica ceva in ce a visat Tanase noaptea desi parte din banii de la abonati vin . Cat despre Stan ...e doar un litigiu de munca . Cu siguranta va gasi un loc in alta televiziune daca e asa bun cum spune . Chiar si la CNN ,vorba lui.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Da, le postam. In scurt timp :).
  • andy andy
    Ce a facut te cunosc de undeva?Postati audientele de sambata?
  • Pandele Pandele
    Ce se intampla la Prima depaseste orice inchipuire...
    Echipa de bagatori de seama de pe langa Burci pana sa vanda statia a revenit langa el imediat ce Burci a rascumparat-o.
    La interval de aproape 10 ani, oameni astia nu au putut veni cu o singura idee noua, fie ea si copiata de la alte posturi din alte tari.
    Aceleasi mizerii invechite, culminand cu punerea Andreei Fried intr-un scaun care era mult prea mare pentru ea. Si pe care oricum nu putea sta mai mult de doua luni, ca trebuia sa nasca.
    Baietii astia din jurul lui Burci au reusit sa faca praf si putinele lucruri care functionau acolo, sub privirea ingaduitoare anoului proprietar.
    Intrebarea este daca de data asta Burci va reusi sa o tina cumva pe linia de plutire inainte sa o vanda din nou. Pariul meu este ca nu.

Trimite un comentariu

sus