Skip to main content

DEBUT. Vocea României întâlnește astăzi NextStar

 
DEBUT. Vocea României întâlnește astăzi NextStar
Vocea Romaniei

Vocea Romaniei
Show-ul Vocea României debutează astăzi la Pro TV cu un nou sezon. Tot astăzi, Antena 1 lansează show-ul NextStar, realizat de Dan Negru.

Publicitate

Lansarea celor două producții a fost programată pentru ziua de marți pe ultima sută de metri.

Vineri seara, Pro TV a anunțat mutarea zilei de lansare a show-ului Vocea României, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Este o premieră pentru postul de televiziune să anunțe o asemenea schimbare cu doar o săptămână înainte de debut.

La nici două ore după anunțul celor de la Pro TV, și Antena 1 a decis să devanseze lansarea show-ului lui Dan Negru. Astfel, producția a fost mutată tot marți, de la 20.30.

Dan Negru a și scris pe pagina sa de Facebook despre schimbare. „E razboi in televiziune! Vad zeci de postari si de articole in net. Da, e onorant sa fii in linia intai a frontului. “Vocea” e un colos international, “Next Star” e un show romanesc 100% pe care l-am inventat impreuna cu Dana si Claudiu, colegii mei, in cateva dupa-amieze. (...)Sunt invidios pe showuri mamut precum “Vocea”. Si-mi plac! Franciza “The Voice” costa cat bugetul pe cateva sezone de “Next Star”,care n-are franciza.Dar ce onorant e sa te bati cu Goliat… Din razboiul asta castiga publicul!Asadar, sa fie razboi!”, a scris Negru.

Astăzi, Kanal D a pus la bătaie un serial turcesc, Trădarea. În plus, Prima TV a programat un film de aventuri, Busola de aur. Pe TVR 1 va fi un meci, Borussia Dortmund - Arsenal, din grupele UEFA Champions League.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu