Skip to main content

Look intră în măsurarea audienţelor. Publicitatea pe posturile Look TV va fi vândută de regia lui Laurenţiu Ionete

 
look tv
look tv

look tv

Posturile Look PLus şi Look TV, care deţin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, au intrat în măsurătorile de audienţă. În plus, vânzarea de publicitate pentru cele două televiziuni va fi gestionată de Media Sales Factory, regie deţinută de Laurenţiu Ionete.

Posturile Look TV şi Transilvania Live au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înţelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele două posturi sunt disponibile în grilele UPC, Romtelecom, Orange TV şi Ines IPTV şi online pe Seenow.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bbm bbm
    Si ce ofera look tv pt. 10 lei?
  • Silvia Silvia
    Pai comentariile modeste sunt facute de aceiasi comentatori din Bucuresti care comenteaza cam peste tot. In alta ordine de idei, mai bine mancatori de slana decat de merde(nele).
  • SRI SRI
    astia vor sa se faca de rusine cu masurarea audientelor? fac pariu ca Taraf tv ii depaseste la audiente
  • Oprea Oprea
    Foarte tari competitiile astea de care zici tu numai ca in romania nu au audienat nici cat un Chiajna - Viitorul. Nu o zic eu ... sunt date publice.
  • Oprea Oprea
    Pentru Steaua platesc 10 RON pe saptamana.
  • DanT DanT
    Vai, vai, cate frustrare :) "Taranii" au avut universitati, carti funciare, alfabet latin, calendarul nou cu cateva sute de ani inainte voastra ;) Voi inca "buchiseati" cu chirilice la biserica prin 1919 si aveati calendarul decalat cu 2 saptamani :)
  • steven steven
    Sunt microbist si abonat la digi si la dolce ,dar nu as plati nimic in plus pentru liga 1 desi am posibilitatea s-o fac prin dolce.Am meciuri de calitate(CL,EL,Anglia,Spania,Italia,Germania,Franta,prel CE,etc) pe cele doua platforme(digisport1,2,3,dolcesport1,2,3,4,eurosport1,2) si imi e indeajuns.
  • tot a tot a
    RDS fara liga 1 : UEFA Champions League, Europa League, La Liga (exclusiv), Seria A, Ligue 1, Tenis WTA, ATP, moto, auto….ligi nationale de handbal, baschet…. SPORT in general :) succes
  • geo geo
    Digisport nu si-a masurat niciodata audientele, pentru ca nu avea interes...insa era f vizibil la ”Si altii”, a caror audienta ”exploda” cind postul DigiSport transmitea evenimente sportive exclusive...Asa se intimpla si acum, numai ca evenimentele exclusive sunt mai putine - a se citi meciurile Stelei care aduceau audienta f buna la TV Digisportului...acum aduc audienta buna doar pe net...
  • lara lara
    Mi-e si sila sa scriu cit de proaste sunt, practic nu au nimic competitiv in afara de fotbal.Iar meciurile se reiau de dimineata pina seara ca sa umple cu ceva grila.Sunt abonat Orange si nu platesc in plus, dar nu as da bani pentru descultii astia cu ifose de mari cunoscatori de TV, alienatul de Gherman si ratatii de Uscat si Trofin! In plus, comentariile sunt modeste, trebuie sa inchizi sonorul ca sa nu te enervezi...Plus gretosul accent de mancatori de slana si zacusca, din parohia lui Rus...TARANI !!!!!
  • fred fred
    Eu am sa platesc DACA vrea sa ma lase RDS ul !
  • alin A alin A
    UEFA Champions League, Europa League, La Liga (exclusiv), Seria A, Ligue 1, Tenis WTA-ATP, moto, auto....ligi nationale de handbal, baschet.... SPORT in general :) succes
  • abdul abdul
    Din titlu inteleg ca posturile vor fi vandute... Doamna Iulia Bunea, sar'naaaaa
  • mad79 mad79
    pentru ce sa platesc 10 lei in plus la abonament,pentru ca sa vad marele meci Chiajna-Viitorul sau CSMS Iasi-Gaz metan Medias???
    Pentru asta este net!!!!!!!!!!!!!!
    Foarte bine ca nu dau Liga-1!!!
    Cine vrea sa plateasca si sa plece!!!
  • Andrei Andrei
    Sunt curios ce s-a intamplat cu audientele DigiSport dupa ce nu au mai transmis Liga1.

Trimite un comentariu

sus