Skip to main content

Look intră în măsurarea audiențelor. Publicitatea pe posturile Look TV va fi vândută de regia lui Laurențiu Ionete

 

look tv
Posturile Look PLus și Look TV, care dețin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, au intrat în măsurătorile de audiență. În plus, vânzarea de publicitate pentru cele două televiziuni va fi gestionată de Media Sales Factory, regie deținută de Laurențiu Ionete.

Publicitate

Posturile Look TV și Transilvania Live au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înțelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 și Cupa Ligii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele două posturi sunt disponibile în grilele UPC, Romtelecom, Orange TV și Ines IPTV și online pe Seenow.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pai comentariile modeste sunt facute de aceiasi comentatori din Bucuresti care comenteaza cam peste tot. In alta ordine de idei, mai bine mancatori de slana decat de merde(nele).
 • astia vor sa se faca de rusine cu masurarea audientelor? fac pariu ca Taraf tv ii depaseste la audiente
 • Foarte tari competitiile astea de care zici tu numai ca in romania nu au audienat nici cat un Chiajna - Viitorul. Nu o zic eu ... sunt date publice.
 • Vai, vai, cate frustrare :) "Taranii" au avut universitati, carti funciare, alfabet latin, calendarul nou cu cateva sute de ani inainte voastra ;) Voi inca "buchiseati" cu chirilice la biserica prin 1919 si aveati calendarul decalat cu 2 saptamani :)
 • Sunt microbist si abonat la digi si la dolce ,dar nu as plati nimic in plus pentru liga 1 desi am posibilitatea s-o fac prin dolce.Am meciuri de calitate(CL,EL,Anglia,Spania,Italia,Germania,Franta,prel CE,etc) pe cele doua platforme(digisport1,2,3,dolcesport1,2,3,4,eurosport1,2) si imi e indeajuns.
 • RDS fara liga 1 : UEFA Champions League, Europa League, La Liga (exclusiv), Seria A, Ligue 1, Tenis WTA, ATP, moto, auto….ligi nationale de handbal, baschet…. SPORT in general :) succes
 • Digisport nu si-a masurat niciodata audientele, pentru ca nu avea interes...insa era f vizibil la ”Si altii”, a caror audienta ”exploda” cind postul DigiSport transmitea evenimente sportive exclusive...Asa se intimpla si acum, numai ca evenimentele exclusive sunt mai putine - a se citi meciurile Stelei care aduceau audienta f buna la TV Digisportului...acum aduc audienta buna doar pe net...
 • Mi-e si sila sa scriu cit de proaste sunt, practic nu au nimic competitiv in afara de fotbal.Iar meciurile se reiau de dimineata pina seara ca sa umple cu ceva grila.Sunt abonat Orange si nu platesc in plus, dar nu as da bani pentru descultii astia cu ifose de mari cunoscatori de TV, alienatul de Gherman si ratatii de Uscat si Trofin! In plus, comentariile sunt modeste, trebuie sa inchizi sonorul ca sa nu te enervezi...Plus gretosul accent de mancatori de slana si zacusca, din parohia lui Rus...TARANI !!!!!
 • UEFA Champions League, Europa League, La Liga (exclusiv), Seria A, Ligue 1, Tenis WTA-ATP, moto, auto....ligi nationale de handbal, baschet.... SPORT in general :) succes
 • pentru ce sa platesc 10 lei in plus la abonament,pentru ca sa vad marele meci Chiajna-Viitorul sau CSMS Iasi-Gaz metan Medias???
  Pentru asta este net!!!!!!!!!!!!!!
  Foarte bine ca nu dau Liga-1!!!
  Cine vrea sa plateasca si sa plece!!!

Trimite un comentariu