Skip to main content

Noul sezon Te cunosc de undeva începe sâmbătă la Antena 1. Cu cine se bate prima ediție

 

te-cunosc-de-undeva-antena1Antena 1 lansează sămbătă, de la ora 20.30, cel de-al șaselea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva".

Publicitate

Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei revin la “Te cunosc de undeva!” în calitate de concurenți.

Juriul emisiunii este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul.

Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

"În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații vor oferi un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, 'Toată lumea dansează cu mine'", potrivit unui comunicat de presă al Antena 1.

Cu cine se bate prima ediție a noului sezon?

 • Pro TV va difuza pe intervalul primei ediții două filme americane, Parker (20.30 - 22.45) și Prieteni și părinți (22.45 - 1.00).
 • Postul Kanal D lansează și el o nouă emisiune, Discote-K, de la ora 21.30. postul deținut de trustul Dogan va difuza pe intervalul emisiunii de la Antena 1 emisiunea Asta-i România și filmul Patologie.
 • Prima TV are programat filmul de animație "Mumble, cel mai tare dansator" și comedia jane și brioșele bucuclașe.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Emisiunea asta ar fi fost perfecta daca s-ar fi avut in vedere urmatoarele:

  1. Implicarea telespectatorilor (altfel decat prin facebook). De exemplu telespectatorii sa decida ce piese sa fie la ruleta sau chiar sa decida cine si ce piesa va canta (bineinteles dintr-o lista propusa).

  2. O miza clara si serioasa. Bani sau altceva care sa conteze sau sa se vada. Nu un premiu cu care nu stie nimeni ce se intampla, se stie doar ca Fundatia Voiculescu are grija ca totul sa fie bine.
 • Ce-i cu finalul acestui articol? Cuiva i s-a facut foame de brioșe bănuiesc.

  "... comedia jane și brioșele bucuclașe" - fără ghilimele, majuscule pe unde trebuie iar "bucuclașe" parcă e scris de un elev la școala primară.

  Chiar nu a sărit in ochi nimănui?
 • nu mai poate, cica le-a taiat la pro si bonurile de masa.

  Acum sunt platiti la postare, motiv pentru care acum posteaza cu mai multe identitati.
 • Cred ca nu se pune problema invingatorului! ProTV cu filmul "Parker"va spulbera te cunosc pe undeva. Filmul "Parker" difuzat de ProTV, in confruntare directa cu kix factor, a fost cel mai urmarit film din 2013, pe publicul comercial. Cele mai tari filme sunt doar la ProTV!

Trimite un comentariu