Skip to main content

RCS&RDS va lansa un serviciu video la cerere, Digi Play, pe care vor fi difuzate filme

 
rcs rds
rcs rds

rcs rdsCompania de telecomunicaţii RCS&RDS va lansa un serviciu video la cerere, denumit Digi Play, care va funcţiona ca o platformă online pe care vor fi difuzate în special filme, scrie Mediafax.

Publicitate

RCS&RDS şi-a anunţat la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) intenţia privind lansarea Digi Play, în acord cu legislaţia audiovizualului.

Serviciul Digi Play urmează să fie lansat oficial în luna septembrie, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa media.

Platforma Digi Play va funcţiona într-o primă fază ca o bază online de filme, mare parte a acestora fiind din portofoliul televiziunii Digi Film, deţinută de RCS&RDS. Ulterior, pe Digi Play ar urma să fie difuzate şi documentare, show-uri şi sport.

Potrivit Deciziei CNA numărul 320 din 29 mai 2012 privind furnizarea serviciilor media audiovizuale la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze astfel de servicii în România are obligaţia să notifice Consiliul cu privire la această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Noi am incheiat aceste contracte la RDS cu niste promisiuni si programe in grila.
  NU ne-a zis nimeni ca vor fi scoase unele dintre cele mai importante si bagate in loc unele de duzina sau nimic. E normal sa nu fim multumiti, pentru ca nu vrem sa platim pentru ceva care nu ne intereseaza si nu urmarim
 • Daca vreti Liga 1 mutati-va frate la UPC ca va primeste cu bratele deschise.
  Daca nu, acceptati ce va ofera furnizorul cu care ati incheiat contract si ciocu mic
 • Pai si atunci de ce nu reziliaza lumea contractele cu ei? Ce-i retine? Sunt destui operatori pe piata care ofera Liga 1. Adica toti in afara de rds, asta e crudul adevar.
  Dar am impresia ca romanului ii place sa fie mintit asa la nesfarsit. Cam cum e pe partea politica
 • Daca vrei Liga 1, muta-te ma la Upc si lasa-ne in pace. Noua ne plac filmele, ramai si tu cu o poveste in cap.
  La fotbal ce sa vad? Cum se injura aia pe stadioane?
 • Sambata am vazut meciul lui Juventus, prima etapa din Serie A, deci nu pricep ce treaba are campionatul Italiei aici...
 • Nu cred ca o sa (re)vezi prea curind Liga 1 la Digi...si nici campionatului Italiei, inainte de retur...Alegerea este a ta...
 • E greu sa le faci concurenta celor de la Voyo si HBO. Nu stiu ce filme ar putea sa difuzeze ca sa fie peste ei. Cred ca abonatii ar fi apreciat mai mult daca ar fi dat Liga1.
 • Foarte bine ca laseaza DIGI PLAY, ne vom bucura mult de filme.

Trimite un comentariu

sus