Skip to main content

Tolontan: Politicieni despre care scriem sunt atât de disperați încât au adus Ministerul Finanțelor în situația de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet

 
Tolontan: Politicieni despre care scriem sunt atât de disperați încât au adus Ministerul Finanțelor în situația de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet
tolontan

tolontan

Publicitate

“Imediat am primit telefoane care mi-au spus că ceea ce au făcut cei din Ministerul Finanțelor este penal”, a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Tolontan, după ce Stelian Negrea a publicat pe pagina de Facebook fișa fiscală a lui Cătălin Tolontan și rezultatul unei inspecții fiscale ANAF din 2010.

“Politicieni despre care scriem în mod insistent sunt atât de disperați încât au adus Ministerul Finanțelor în situația de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet”, a declarat Tolontan pentru Paginademedia.ro.

Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

“Pe mine mă satisface altceva. După cinci ani de zile de când Elena Udrea m-a amenințat că va afla lucruri despre mine, tot ce au reușit să afle oamenii aceștia a fost că am plătit impozite și penlități, chiar și în situația în care, potrivit sentințelor în procesele declanșate de artiști și jurnaliști, nu ar fi trebuit să o fac.”

Declarația completă a lui Cătălin Tolontan pentru Paginademedia.ro:

“Politicieni despre care scriem în mod insistent sunt atât de disperați încât au adus Ministerul Finanțelor în situația de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet.

Imediat am primit telefoane care mi-au spus că ceea ce au făcut cei din Ministerul Finanțelor este penal, dar pe mine mă satisface altceva. După cinci ani de zile de când Elena Udrea m-a amenințat că va afla lucruri despre mine, tot ce au reușit să afle oamenii aceștia a fost că am plătit impozite și penlități, chiar și în situația în care, potrivit sentințelor în procesele declanșate de artiști și jurnaliști, nu ar fi trebuit să o fac.

Sumele achitate la stat au fost enorme. Banii rămași în mână mai puțini și fiecare dintre ei plătiți cu o muncă și cu profituri pentru companie de care mă simt mândru.

Dacă tot au apărut rezultatele controlului fiscal se vede clar și concluzia: banii pe care i-am câștigat sunt din drepturi de autor, din niciun fel de alte afaceri și totul este legal, conform concluziilor fiscului.

Să arate și politicienii despre care scriem cum au câștigat banii și cât au plătit statului român.”

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca te uiti bine, nu sunt 2.5 milioane pe luna sau pe an...Sunt total de cand e la GSP. Si pe luna vin cam 35.000 fara sa iei in calcul platile de care vorbea.
 • Catalin Tolontan ar face bine sa dea in judecata Ministerul Finantelor pentru ca i s-au facut publice veniturile care sunt protejate de secretul fiscal. Nu e vorba de Catalin Tolotan- persoana publica, jurnalistul- este vorba de respectul fata de lege. Pe care functionarii de la Ministerul de Finante au incalcat-o si trebuie sa plateasca pentru asta.
 • Iar s-a ofuscat mercenarul Stelian ca Felix i-a dat cam putin cat a prestat pe la Intact :))) Merita si el mai mult, dar doar la Elena Udrea si-a dat seama de adevarata sa valoare :))
 • Socant cat de energica si eficienta e echipa postacilor băsiști. Au acaparat cu totul internetul mioritic. Daca pesedistii, antenistii & restul nu iau masuri urgent, basinosul va controla tara si in urmatorii 10 ani. Inca nu-mi vine sa cred cu cata ignoranta e tratata problema la ne-basisti.

  PS: Tolo, baga tare, daca asta e tot ce au putut scoate despre tine ... de fapt in loc sa te inculpe ei iti fac reclama. 35.000 Euro pe luna pentru un jurnalist de calibrul tau (comparat cu o simpla stirista cititoare de pe prompter) e o suma decenta pentru o tara europeana. Nu face blat cu nutzi ca ti-o iei si tu probabil precum felix, s-a dovedit clinic ca basinosu nu lasa martori in urma lui.
 • Adica atunci cand Tolontan a publicat mailurile private dintre aia de la TVR , Cernat si Enachescu a fost legal? Iar acum e penal ce face ANAF?? Nu ma gandesc ca ar fi ipocrit Tolontan, ma gandesc cum poate fi caracterizat unul care incepand cu 2008 dadea oamenii afara si le taia salariile( de mizerie altfel) dand vina pe criza, iar isi platea singur 50.000 de euro pe luna!!!! drepturi de autor! Ce mizerie de om!
 • Informatiile publicate sunt din perioada 2005-2010.
  Nu au aparut in vremea cand Udrea si Blejnar erau la putere si apar acum cand PSD-ul e la putere ?!?

  Tolontane, ori i-ai trimis tu lui Stelian Negrea aceste informatii, ori esti mult mai naiv (ca sa nu zic prost) decat credeam.
 • Tolo, tata, in curind te vedem cu bicorn, te crezi Napoleon, alta zi iti lasi mustata-musca! Prea te bagi in seama, si-a gasit Udrea marele dusman, moare de frica ta. Hai sa fim seriosi, daca alea sunt anchete "devastatoare" anchetistii ar trebui sa se spinzure, ca-i faci de ris. Adica brandul Romania s-a vazut la meciul lui Bute de 30 de ori, la meci s-au uitat, cu totul, cu reluari alea-alea, ba reportaje prin strainatate, iar Udrea a dat bani pe difuzarea lui, unde-i hotia? Am auzit ca zilele trecute ai vindut ziarul cu o oala minune, ceva in genul asta, nu te citeste nimeni, daca vrea hirtie sa stearga geamuri (se stie, hirtia de ziar e sfinta la operatiune) ia un FAZ si-l tine o juma de an...
 • http://steliannegrea.wordpress.com/2014/09/03/catalin-tolontan-a-castigat-regeste-la-voiculescu-dan-10-milioane-lei-25-milioane-euro-in-6-ani-adica-35-000-euroluna-mihai-gadea-a-fost-chiar-si-de-opt-ori-mai-prost-platit-decat-catalin-tolon/
 • Ăsta are un fix cu madam Udrea?! Să vorbeasca despre mizeriile Crescent si publicitatea luata prin santaj!!!! A servit timp de 10 ani un turnator odios si are tupeul sa faca pe ”fata mare”.
 • Pai, mai Tolo, normal ca Udrea se enerveaza. Sa incasezi banii in mod cinstit si sa platesti taxe la stat, asa se fac nene veniturile? Nu un divort? Esti enervant!

Trimite un comentariu