Skip to main content

TVR, în discuţii cu Look TV pentru a difuza, din retur, un meci din Liga I

 
FOTBAL - PRELIMINARII CM-2014 - UNGARIA - ROMANIA
FOTBAL - PRELIMINARII CM-2014 - UNGARIA - ROMANIA

FOTBAL - PRELIMINARII CM-2014 - UNGARIA - ROMANIARăspunzând unei întrebări adresate de membrii CNA, Cristian Zgabercea a spus că "sunt nişte discuţii" în privinţa Campionatului naţional de fotbal, relatează Mediafax.

Publicitate

"Pentru campionatul naţional de fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucrează a refuzat (...) Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a spus Cristian Zgabercea.

El a mai spus că, în prezent, TVR "a reuşit să ia tot ce înseamnă meciuri de calificare ale echipei României" şi încercă să ia şi drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby şi alte competiţii la care "este drapelul României prezent pe unul dintre catarge".

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bubu Bubu
    Si Tvr si Rds vor sa dea Liga 1 doar fara bani. E imposibil acest lucru momentan. Sky a facut niste investitii mai mari in drepturile tv ca in trecut si trebuie sa isi amortizeze de undeva cheltuielile. Mi se pare destul de simplu. Cine se respecta, plateste pentru ce vrea sa vada
  • Bubu Bubu
    De ce s-ar intoarce cineva vreodata la Rds dupa ce a plecat? Nu are logica ce spui tu. Daca au plecat, au facut asta satui de magariile la care au fost supusi.
  • Kius Kius
    Sau vor avea optiunea 2-3 pe o caruta de bani. Pentru ca asa e Romania: produci un rahat pe care nu il cumpara nimeni asa ca ungi pe cine trebuie si vinzi rahat statului.
  • bahmu bahmu
    Macar de-ar difuza in fiecare etapa optiuni diferite, in prima etapa din retur optiunea 1, in etapa a 2-a optiunea a doua...pina la a 9-a optiune in a 9-a etapa a returului. Cit priveste costurile, un meci cam face 100.000 euro...deci maltezii astia mai scot un milion de euro...dar tot nu ajung la 27 de milioane euro pe sezon daca nu intra si RCSul in hora sa preia posturile Look tv.
  • Ana lu' Manole Ana lu' Manole
    Ia zi-ne tu mestere, cati sunt acei "foarte multi" care au plecat de la RDS?
    Au plecat la fel de multi precum caramizile din zidul facut de Mesterul Manole? Ziua plecau, noaptea se intorceau:)))
  • Manole Manole
    Daca sunati acum la RDS si intrebati cand vor baga Look tv si vor transmite Liga 1, o sa primiti acelasi raspuns. Sunt in negocieri si nu pot da un raspuns concret acum. De aceea, foarte multi au decis sa nu mai astepte raspunsul ala si au plecat de la Rds
  • Manole Manole
    Daca sunt si astia in discutii cum e si Rds-ul, am inteles. La anu si la multi ani vom vedea Liga 1 :)))
  • geo geo
    Probabil vor difuza optiunea 8 sau 9, adica cel mai neinteresant meci al etapei - de genul Craiova - Tg Mures ori Ceahlaul - Botosani...eventual meciurile aflate in pachetul free Look Plus difuzate si de catre DolceSport.

Trimite un comentariu

sus