Skip to main content

TVR plăteşte 150.000 de euro pentru trei luni de "Politică şi delicateţuri", emisiunea de duminică a lui Dinescu

 
Mircea Dinescu şi Jonathan Phang - Travel Channel
Mircea Dinescu şi Jonathan Phang - Travel Channel

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

"150.000 de euro costă trei luni în grilă un show de folclor difuzat duminica de TVR 1", a declarat în faţa membrilor CNA Adrian Bucur, prezentatorul Jurnalului de ştiri de la TVR şi membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române.

Emisiunea costisitoare de care vorbea Adrian Bucur este "Politică şi delicateţuri", un show realizat de poetul Mircea Dinescu, în calitate de colaborator al TVR.

Adrian Bucur a subliniat că suma de 150.000 de euro nu se justifică pentru o emisiune care obţine audienţe sub media postului.

Pe lângă emisiunea de duminică, Mircea Dinescu moderează şi un talk-show săptămânal, în prime time, la TVR 2, emsiune în care abordează subiecte politice.

În şedinţa CNA de astăzi, câţiva membri ai Consililui de Administraţie al TVR au ridicat problema colaboratorilor externi ai postului public care au contracte costisitoare pentru bugetul Televiziunii Române, care se află oricum într-o situaţie dificilă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Prefer sa ma uit la Dinescu decat la anumite televiziuni private cu emisiuni ieftine si invitati asemenea emisiunilor.
  • irina irina
    In orice caz, daca tot ii acuzati pe cei de la TVR ca fura, suntem furati de zeci de ori mai mult si Inselat cu promisiuni desarte de cei de la guvernare, 2-3 RON in plus la TVR, nu fac paguba, este mizilic pe cat fura guvernantii din buzunarele noastre ca sa se inavuteasca.
  • claudia claudia
    decat "La Maruta" cu serialul Guta si alti manelisti de seama, "Acces direct" cu subiecte ieftine sau "Un show pacatos" cu parasute drept asistente , Bianca Dragusan isterica ca nu primeste kilometri de p.... a ,pana sparge silicoanele si vulgaritati de mahala si Ferentari, prefer Dinescu cu emisiunea lui...asa cum este ea criticata.
  • geo geo
    Bețiile lui Dinescu pe bani publici nu pot fi catalogate ca fiind "show de folclor"...si nici nu stiu cui folosesc ori pe cine educa...si la ce educa...

Trimite un comentariu

sus