Skip to main content

Un articol al lui Cornel Nistorescu la adresa lui Ponta tulbură apele în TVR. Stelian Tănase: „am primit mesaje din zona consilierilor şi prietenilor premierului"

 
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Şeful TVR, Stelian Tănase, a publicat pe blogul personal cum a ajuns să primească „atenţionări” în legătură cu jurnalistul Cornel Nistorescu, care are o emisiune la postul public de televiziune.

„Constat că am reuşit în cîteva zile să mă pun rău şi cu liberalii şi cu pesediştii, furnizorii principalilor candidaţi la preşedinţie”, a scris Tănase.

Cum s-a ajuns aici. Cornel Nistorescu a publicat luni un articol în Cotidianul.ro în care critică ideea suspendării lui Traian Băsescu.

„Se pare că articolul i-a fost arătat de un binevoitor premierului care s-a supărat foarte tare. Ceilalţi doi, nu. Cert este că am primit încă de luni dimineaţă pe email, sms, telefon, sau în direct atenţionări, mai ales din zona consilierilor şi a amicilor premierului. Nu pot să spun că mi-a facut plăcere, dimpotrivă”, scrie Tănase.

„Veţi spune ce legătură are cu mine articolul incriminat. În plus, Nistorescu este liber să scrie ce crede el de cuviinţă. De ce sunt presat eu, Stelian Tănase? E simplu. Nistorescu colaborează cu TVR, iar eu sunt directorul TVR. Unii cred că TVR se subordonează guvernului. Eventual, Nistorescu ar trebui dat afară”, a mai completat şeful TVR.

Stelian Tănase: „A apărut chiar ideea (fandacsia, zic eu ) că Nistorescu ar juca un rol prea mare pe lingă mine în conducerea TVR şi se construiesc tot felul de scenarii. Suntem o ţară de scenarişti, cert. Adevărul este că Nistorescu nu are niciun rol dincolo de propria lui emisiune. Niciunul. Sunt totuşi cîteva persoane la vîrful TVR care exercită o influenţă mult mai mare decit le dă dreptul funcţiile, valoarea, etc. dar acelea se recrutează dintre cei care reazemă uşile miniştrilor şi diverşilor lideri politici de care sunt protejaţi, fapt care îi face intangibili. Numele lor se cunosc bine în TVR”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    "Salariatii TVR" ar trebui sa se gandeasca ca e posibil sa va inchida sandramaua aia toacatoare de bani,macar pentru cateva luni ca la greci, daca nu acceptati restruturare si daca nu va apucati de treaba,nu de frecat menta.TVR ar functiona foarte bine cu o treime din ce are acum,noi nu o sa va platim datoriile alea imense din buzunarul nostru doar ca sa faceti altele si alte.
  • Livia Pila Livia Pila
    Oare dl. Tanase stie povestea aceea cu CINE STRIGA ALA E! Dl. Tanase e amic la toarta cu dl. Nistorescu. In Cotidianul d-lui Nistorescu d-na Magdalena Popa Buluc l-a elogiat pe scriitorul inchipuit TANASE incit ai impresia ca ar fi del putin de valoarea lui Camus. Cit despre povestea cu cei cunoscuti ca rezemind usi guvernamentale, a uitat dl. Tanase ca si-a obtinut definitivarea (provizorie) pe post in urma unei intilniri la Cetate cu Ponta, intilnire mijlocita de Mircea Dinescu? Dl. Tanase nu reazema usi, ci toarna in pahare. Bine ar fi ca numitul Tanase Stelian sa inceteze razboiul impotriva salariatilor TVR, sa isi adune catrafusele si sa scrie dar numai pe blogul personal.

Trimite un comentariu

sus