Skip to main content

VIDEO. Mișu Găinușă și Cusurgiii, pe Prima TV de luni până joi. Detalii despre emisiunea de satiră socială

 

Mihai Găinușă, la PaginademediaTV

Publicitate

DE LUNI PÂNĂ JOI. Mișu Găinușă și Codruț Kegeș vor apărea la Prima TV nu săptămânal, cum se întâmpla pe când erau cârcotași, ci aproape zilnic. Paginademedia.ro vă oferă câteva detalii despre program, oferite de Mișu Găinușă, dar și imagini de la viitorul program.

Cusurgiii va fi o emisiune de 30 de minute “cu tot cu publicitate” și va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30. Cel mai probabil începe spre sfârșitul lunii septembrie.

Care este formatul?

Mihai Găinușă, pentru Paginademedia.ro:

Va fi emisiune zilnică, de luni, până joi, de la 22.30. Un late night scurt, de 30 de minute cu tot cu publicitate. Va fi foarte asemănător cu Stricia la notizia, emisiunea italiană.

Cusurgiii va fi o emisiune cu reportaje sociale, în special, dar tratate într-un ton satiric. Vom căuta cusururile din societatea românească, dar vom căuta să le și îndreptăm, atât cât ne stă în putință.

Avem reportaje făcute în urma unor sesizări. De exemplu, e o localitate, Eteni, care are plăcuțe de intrare și de ieșire în localitate, dar nu are nicio casă. Este și o interdicție de viteză deși, practic, nu e nicio localitate acolo, sunt doar plăcuțele.

Într-un alt personaj vorbim, tot pe un ton satiric, de fetele care fac topless pe malul Someșului.

Live sau înregistrată?

Este o emisiune live. Vom avea și reporteri speciali, cum este Marius Popa. Bebelușa Oana este reporterul pe monden.

Cum decurge o emisiune?

Vom începe cu un minimonolog, cu subiectele zilei trecute în revistă. Apoi facem lansările de materiale. Vom lansa subiectele și pe facebook și le vom răspunde în direct telespectatorilor.

Mistrețu’ mai apare?
El este coproducător al show-ului.

Nu mai e personaj?
O să fie și personaje, dar lăsăm scenetele pentru alții. O să fim mai ancorați în realitate. Mai puțin în ficțiune și mai mult în realitate. Codruț are o paletă largă de personaje pe care o să le valorifice în stradă.

Când începe?
Acum se lucrează decorul și, cel mai probabil, în 22 septembrie este posibil să fie prima ediție.

Ce e cu Elvis, din materialul video?
Este Marius Popa, “reporter muzical”. El face vox-uri pe stradă, dar și alte interviuri. În sezonul acesta va fi costumat ca Elvis.

Și eu o să fac niște reportaje, din Japonia. Am fost acolo și pregătesc câteva materiale.

Seara sunteți la TV, dimineața la radio…
O să fie puțin cam greu. O să trag un pui de somn și ziua.

Imagini din viitoarea emisiune Cusurgiii:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Esec total !!! Publicul comercial doarme la ora 22.30 sau cel putin se pregateste sa faca nani ! Nu sa vada prostiile lor ! Mi-au placut carcotasii dar au fost slabutzi in ultima perioada...
  • Super tare, va fi o emisiune ce va acoperi, sper eu, toate jegurile nocture de pe tv-urile romanesti. Daca era mai lunga ca si durata era foarte bine ! Succes Cusurgiiilor !
  • maaaaaama, o sa rupa, iti dai seama? o sa faca glume pe tema unui sat fara case... prapad o sa fie in audiente... not!

Trimite un comentariu