Skip to main content

VIDEO. Bărbați, purtați centura! Cu ce încearcă să-i convingă Luciu, Jojo și Gina Pistol

 

gina pistol_luciu

Publicitate

O campanie semnată de agenția Publicis la comanda Automobil Club Roman își propune să atragă atenția bărbaților asupra nevoii de a purta centura de siguranță la volan, printr-un mesaj plin de... sâni. Campania a fost lansata online, pe Facebook si Instagram si cuprinde peste 200 de fotografii cu soferite, printre care si cateva vedete, purtand centura de siguranta. Campania se numește, în mod sugestiv, Seatbeltb00bing.

De unde a venit inițiativa? În Romania, mulți bărbați nu își cuplează centura de siguranță când se urcă la volan: 6 din 10 conducători auto nu poartă centura de siguranță, barbatii au cu 77% mai multe sanse de a-si pierde viata intr-un accident auto decat femeile, si anual, de trei ori mai multi barbati decat femei isi pierd viata in accidente auto, se anunță într-un comunicat.

Scopul campaniei este să facă purtatul centurii de siguranță un fenomen greu de ignorat în mediul online, schimbând astfel un comportament offline periculos.

Cum?
Doamnele trebuie sa își facă poze în timp ce poarta centura de siguranță și să le posteze pe Instagram sau Facebook cu hashtagul #seatbeltb00bing (cu doi de zero).

Filmul campaniei, în continuare:

?list=UUK8SnDs4vzXoMUstvMqBRew

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu