Skip to main content

Viorel Vasile Buda a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului

 
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz

Sursa foto: Epochtimes
Sursa foto: Epochtimes

Publicitate

Viorel Vasile Buda, membru CNA, a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte, însă va rămâne membru în cadrul Consiliului. Buda a precizat că demisionează din motive personale, fără a da alte explicaţii. Anunţul a fost făcut chiar la începutul şedinţei de astăzi a CNA.

La scurt timp după anunţarea demisiei acestuia, Narcisa Iorga, membru CNA a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

Narcisa Iorga: „Astăzi, în deschiderea şedinţei Consiliului (la ora 10.10), Viorel Vasile Buda şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte. El a condus şedinţele în ultima perioadă Şi astăzi trebuia să se întâmple la fel, în absenţa preşedintelui Consiliului. După anunţul sec al lui Viorel Buda, tocmai când ne pregăteam să propunem un preşedinte de şedinţă, cine intră în sală? Laura Georgescu. Joc de scenă. Ea nu semnează noul Regulament de Organizare şi Funcţionare, care îi reduce puterile, deci acest act nu poate intra în vigoare. Vicepreşedintele, care ar fi putut să-l semneze îşi dă demisia din funcţie şi rămâne simplu membru. CNA merge mai departe. Eu am ieşit din şedinţă.”

Viorel Vasile Buda a fost numit în funcţia de vicepreşedinte în ianuarie 2013. El a fost numit membru CNA de către PNL.

Cine este Viorel Vasile Buda

Viorel Vasile Buda este (61 de ani) este licenţiat în Fizică şi are un master în „Drept Administrativ şi Statutul funcţionarului public”.

A fost profesor de fizică până în 2005, apoi a devenit Inspector şcolar, iar în 2008 a fost ales deputat PNL în comisia de învăţământ. Viorel Vasile Buda este membru PNL din 1990.

Ştire în curs de actualizare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus