Skip to main content

Vocea României are un nou coregraf după plecarea baletului Edi Stancu

 

Emil Rengle 2
Fost colaborator în trupa de balet a lui Edi Stancu, Emil Rengle devine coregraf al show-ului Vocea României.

Publicitate

Emil Rengle a dansat de-a lungul anilor în cadrul unor show-uri precum Românii au talent, Dansez pentru tine și Vocea României. În plus, el și-a perfecționat tehnicile de dans la școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle a revenit în România pentru a revoluționa imaginea dansului în țara noastră. El va urca pe scena de la Vocea României ca principal coregraf și se va ocupa de noua echipă de balet a emisiunii.

„Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România și să împărtășesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes și că vom face împreună un sezon de neuitat al Vocii României,” a spus Emil Rengle.

El a fost la UNATC, apoi la școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

El a câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA.

Vocea României va fi difuzată în fiecare vineri de la 20:30, începând cu 19 septembrie la PRO TV

Trupa Edi Stancu a părăsit Pro TV pentru Antena 1 în luna iunie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • super ... oricum Edi Stancu se ingrasase ca un purcel ... Bun venit Emil ...abia astept sa vad noile emisiuni marca PRo tv , liderul de audienta si cel mai profesionist post tv SUCCES
  • O vorbă românească spune că ”cimitirul e plin de oameni de neînlocuit”. Și oricum, poate odată și odată se vor deștepta și românii și vor deosebi curvele de profesioniști. A face din pasiune e una și a face doar pentru bani e cu totul altceva.

Trimite un comentariu