Skip to main content

24 Octombrie. Declaraţiile lui Băsescu despre Udrea şi ieşirile publice ale lui Ponta, subiect de discuţie în CNA

 
CNA
CNA

CNADISCUŢII. Declaraţiile lui Traian Băsescu de susţinere la preşedinţie a Elenei Udrea şi ieşirile publice ale lui Victor Ponta, în calitate de premier, au creat discuţii în şedinţa CNA de joi, reprezentanţii principalelor televiziuni de ştiri cerând CNA să spună dacă acestea sunt sau nu promovare electorală, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, mai multe statistici privind modul în care au reflectat televiziunile naţionale campania pentru alegerea preşedintelui României.

Rareş Aniţa, directorul de programe al B1 TV, a spus că numai în monitorizările realizate de CNA în cazul televiziunii B1 TV aceste declaraţii ale lui Traian Băsescu de susţinere a Elenei Udrea au fost încadrate ca fiind promovare electorală.


Declaraţiile lui Băsescu despre Udrea şi ieşirile publice ale lui Ponta, subiect de discuţie în CNA


INVESTIŢIE. Comisia Europeană (CE) a aprobat o investiţie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de bandă largă de 3.265 km, în zonele din România în care nu există reţele de comunicaţii electronice de acces sau de distribuţie, notează Mediafax.
Proiectul RO-NET va acoperi 783 din cele 2268 de localităţi identificate în România ca "zone albe" şi va contribui la reducerea decalajului digital dintre zonele urbane şi cele rurale prin oferirea accesului la internet în bandă largă unui număr de aproximativ 130.000 de gospodării cu 400.000 de locuitori, 8.500 de întreprinderi şi 2.800 de instituţii publice.
Investiţie de 57 milioane de euro pentru infrastructura de bandă largă din România. Cum se va desfăşura proiectul RO-NET


LICITAŢIE. Unul dintre primele computere Apple construite vreodată a fost vândut la o licitaţie din New York pentru 905.000 de dolari, o sumă record pentru o astfel de "antichitate" informatică, a anunţat casa de licitaţii Bonhams, scrie Mediafax, care citează AFP.
Computerul Apple-1, unul dintre primele dispozitive informatice asamblate manual, în 1976, de Steve Wozniak, în garajul cofondatorului Apple Steve Jobs sau în camera surorii sale, a fost vândut cu aproape dublul sumei estimate înainte de licitaţie, a informat Bonhams.
Un computer Apple-1, asamblat manual de Steve Wozniak, vândut la licitaţie pentru 905.000 de dolari - FOTO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus