Skip to main content

28 Octombrie. Un membru CNA sesizează Consiliul pentru emisiunea Viaţa Satului, cu Victor Ponta invitat

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă

Publicitate

RECLAMAŢIE. Valentin Jucan, membru în Consiliul National al Audiovizualului, a sesizat Directia Monitorizare Radio-TV pentru emisiunea televiziunii nationale "Viata Satului", in care a fost invitat premierul Victor Ponta, apreciind ca s-au incalcat prevederile legate de publicitatea electorala, scrie HotNews.ro.
Premierul Victor Ponta a fost invitatul emisiunii 'Viaţa satului', la postul de televiziune TVR 1, unde a vorbit, timp de o ora, despre 'realizarile' sale in Agricultura si cat de mult i-a sustinut pe agricultori.


Valentin Jucan sesizează CNA pentru emisiunea Viaţa Satului, cu Victor Ponta invitat


LANSARE. Televiziunea de filme şi seriale AMC, unul dintre cele mai importante şi populare branduri TV din SUA, se va lansa în România pe 5 noiembrie, cu sloganul "Ceva mai mult", şi va difuza în premieră serialele "Halt and Catch Fire" şi "The Divide", a anunţat, ieri, compania AMC Networks, potrivit Mediafax.
Ieri, AMC Networks a anunţat că, odată cu lansarea în România a televiziunii AMC, care va înlocui MGM Channel, vor fi difuzate în premieră exclusivă două seriale originale - "Halt and Catch Fire" şi "The Divide" -, ambele subtitrate în limba română.
Televiziunea americană AMC se lansează în România pe 5 noiembrie, cu programe în premieră exclusivă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Numitii TANASE STELIAN si GHERGHESCU GABRIEL ar trebui urgent concediati

Trimite un comentariu

sus