Skip to main content

stirileprotv.ro renunţă la interviurile live după primul candidat. De ce s-a răzgândit Pro TV

 
cristian leonte Yes la Vot
cristian leonte Yes la Vot

cristian leonte Yes la Vot

Publicitate

Site-ul Ştirileprotv.ro a renunţat să mai realizeze interviuri video cu candidaţii la preşedinţie la nicio zi după ce le-a lansat. Mai mult, primul interviu de astăzi cu candidatul Klaus Iohannis nu apare pe site-ul ştirileprotv.ro.

Miercuri ar fi trebuit să urmeze Monica Macovei, joi, Elena Udrea şi vineri, Teodor Meleşcanu, după cum anunţase astăzi Pro TV pe site-ul ştirilor.

De ce au renunţat la interviuri? Alina Bratu, şeful comunicării Pro TV, a declarat într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro că decizia de a renunţa la interviuri aparţine Pro TV. „Aceasta decizie aparţine Pro TV şi a fost luata ţinând cont de faptul că după difuzarea online a video-chatului, o serie de alţi candidaţi şi susţinători ai lor au solicitat timp egal de exprimare pe site-ul ştirilor”, a declarat reprezentantul postului.

„În aceste condiţii, deşi Pro TV invitase la discuţie principalii 6 candidaţi, din care acceptaseră invitaţia doar 4, Pro TV a decis să renunţe complet la a mai organiza aceste video-chaturi, pentru a nu crea impresia unui partizanat politic”, a mai adăugat Alina Bratu.

Monica Macovei a anunţat într-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost anunţată că emisiunea ar fi fost anulată ca urmare a unui telefon din partea CNA: „Mâine ar fi trebuit să particip la o emisiune online pe site-ul stirileprotv.ro. Am fost anunţată de reprezentanţii ProTV că emisiunea a fost anulată ca urmare a unui telefon din partea CNA. Mai mult, emisiunea la care a participat astăzi contracandidatul Johannis a fost ştearsă de pe site”, a precizat Macovei. 

Pe de altă parte, Alina Bratu a declarat că a fost o decizie editorială internă şi că nu a existat nicio intervenţie a unei autorităţi publice sau a CNA.

Reacţia integrală a Pro TV, în continuare:

„PRO TV a hotarat sa opreasca seria interviurilor cu candidatii la alegerile prezidentiale, demers ce a avut startul astazi prin prezenta lui Klaus Iohannis la video-chatul moderat de Cristian Leonte, transmis live pe site-ul stirileprotv.ro.
Aceasta decizie apartine Pro TV si a fost luata tinand cont de faptul ca dupa difuzarea on line a video-chatului, o serie de alti candidati si sustinatori ai lor au solicitat timp egal de exprimare pe site-ul stirilor. In aceste conditii, desi Pro TV invitase la discutie principalii 6 candidati, din care acceptasera invitatia doar 4, Pro TV a decis sa renunte complet la a mai organiza aceste video-chaturi, pentru a nu crea impresia unui partizanat politic.
Nu a existat nicio interventie a unei autoritati publice sau a CNA de a stopa acest demers, ci a fost o decizie editoriala interna a Pro TV."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stardust Stardust
    Protv revine cu un nou sezon din serialul de succes 'Razgandeste liber', lansat anul asta de Paste.
    Acum, ca a scapat de amenintarea Antenei, cineva s-gandit sa reediteze gafa din primavara.
    Tocmai cand spirala de bad PR incetase, iar media se concentra pe continut si performanta, Protv reuseste sa gaseasca subiectul cel mai fierbinte cu care sa se joace.
    Dupa echidistanta impresionanta din timpul campaniei, tiganul si malul au reeditat povestea.

    Herzlichen Glückwunsch, meine Herren!
  • didi didi
    eu nu inteleg explicatia pro tv... deci voiau 6 interviuri din care aveau 4 sigure. unul il facusera deja. deci mai erau 3. voiau si ceilalti pana la 14. ok 14 - 4 - 2 = 8. deci ar mai fi avut de facut 8 interviuri in loc de 3... nu mi se pare un motiv suficient pentru a renunta la ele... chiar daca nu ar fi avut audienta un interviu cu gh. funar sau cu cine mai participa din pozitia de outsider la alegerile astea, eu cred ca era bine sa le faca, macar pentru cele cu macovei si melescanu...
  • Le me Le me
    Minciuni. Ce cauta CNA pe Internet? Antena nici nu invita toti candidatii, dar cumva scapa? Viorel si Tariceanu refuza sa vina la stirileprotv si se inchide pravalia ? Jos familia Minciunel!
  • Vlad Vlad
    http://activenews.ro/exclusiv-campania-electorala-analizata-de-vlad-fiscutean-specialist-comunicare-ce-nu-este-plauzibil-campania-monicai-macovei_1869506.html

Trimite un comentariu

sus