Skip to main content

13 Noiembrie. Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România. Postul a înregistrat la OSIM o nouă marcă

 
13 Noiembrie. Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România. Postul a înregistrat la OSIM o nouă marcă
Pro TV

Pro TVO NOUĂ MARCĂ. Postul de televiziune Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România, scrie DailyBusiness.ro.
Pro TV SA a depus pe 5 noiembrie o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) în vederea înregistrării mărcii "Fii de România", potrivit unor informații publicate ieri pe site-ul instituției.
Denumirea ar putea fi utilizată pentru un nou show de televiziune marca Pro TV.
Rămâne de văzut dacă OSIM va admite cererea postului din Pache Protopopescu și la ce anume va fi folosită denumirea respectivă.
Pro TV ar putea lansa o nouă emisiune în România. Postul a înregistrat la OSIM o nouă marcă


Publicitate

SOLICITĂRI. Organizația ActiveWatch solicită Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General de Poliție să demareze o anchetă în regim de celeritate privind violențele săvârșite de trei angajați ai Poliției din Centrul Vechi din Capitală (Secția 10/ Poliția Centrului Istoric) și să aplice toate măsurile prevăzute de lege pentru sancționarea celor responsabili de agresarea jurnalistului Ștefan Mako, de la Casa Jurnalistului, se arata in textul sesizarii formulate de ActiveWatch catre MAI, scrie HotNews.ro.
"Solicităm Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliției Române să ne transmită rezultatele anchetei cu privire la acest caz deosebit de grav", spune ActiveWatch.
ActiveWatch sesizeaza Ministerul de Interne in cazul jurnalistului batut de politisti: Cerem sanctionarea politistilor abuzivi din Centrul istoric al Capitalei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu