Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. "Realitatea" de la România TV: „Băsiştii, înghesuiţi la o secţie, restul sunt goale”. Atac la românii din diaspora. "Secţii goale" şi la Antena 3"

 
romania tv
romania tv

romania tv

Publicitate

UPDATE 3. Gabriela Vrânceanu Firea, purtător de cuvânt al PSD, a intrat cu declaraţii în direct în ziua votului, la 15.35. Doar România TV şi Realitatea TV au difuzat imagini cu intervenţia purtătorului de cuvânt al PSD. Realitatea TV i-a acordat cele mai multe minute, cu burtiere precum "sunt şi secţii fără vot" şi "PSD acuză intoxicări privind votul din Londra".

UPDATE 2. Şi Antena 3 a pus pe ecran mesajul că sunt "Secţii de vot goale în străinătate", în timp ce, în afară de România TV, toate celelalte posturi de ştiri relatează de problemele din diaspora. Captura realizată de HotNews, la finalul articolului.

UPDATE. Atacurile România TV se înteţesc: "Băsiştii cărau sacii cu bani şi tăiau pensiile". "Băsescu-Becali- Turcescu şi liderii ţiganilor, legături ascunse". Postul anunţă "imagini cu băsiştii care sar la bătaie când sunt prinşi la fraudat".

REALITATE PARALELĂ. România TV îi atacă în ziua votului pe "băsişti" şi prezintă o altă imagine despre votul din diaspora. Chiar în ziua votului, când posturile TV nu mai au voie să facă campanie electorală, postul controlat de Sebastian Ghiţă a lansat atacuri dure la adresa românilor din diaspora care au făcut cozi interminabile în marile oraşe europene pentru a merge la vot.

„Cum fraudează băsiştii votul din diaspora. Mărturie-şoc”, a fost unul dintre titlurile care au derulat pe ecranul postului de televiziune România TV.

„Băsiştii, înghesuiţi la o secţie, restul sunt goale”, a fost un alt titlu care a apărut pe postul de ştiri, în timp ce erau difuzate imagini cu sediul unei clădiri.

La ora 14.20, România TV anunţa că "URMEAZĂ, EDIŢIE SPECIALĂ. Fuga băsiştilor cu sacii de bani; imagini cutremurătoare şi dezvăluiri şocante despre fondul de pensii"

romania tv (1) romania tv (2) romania tv (3) romania tv (4) romania tv (5) romania tv (6) romania tv (7) romania tv (8)
Image_1116-1421(CH-21)

Image_1116-1517(CH-21)

Image_1116-1517(CH-21)[1]

Image_1116-1517(CH-21)[2]

HotNews Antena 3
Captură HotNews

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zadone Zadone
    toti terminatii psd-isti, daca esti impotriva lor, gata spun ca esti BASIST.
    NU, NU sunt basist, sunt doar ANTI COMUNISM!!!
  • cris cris
    Nu le-ar fi rusine. Am stat 7 ore sa votam. Poate sunt goale sectiile din Coreea de Nord. Rusine. Sa mergeti dupa Voiculescu!
  • Marian Marian
    Ăștia nu sunt normali sau sunt plătiți să dezinformeze! Bine că CNA doarme!
  • Mihail Mihail
    Esti ras pe creier ca toaletele dintr-o unitate militara.
  • @Marcel @Marcel
    Se platesc pensii din acest TVA...asta daca nu e cumva Boc premier.
  • Marcel Marcel
    @polat, cca 5miliarde$/an sunt bani moca din diaspora ptr Romania, bani din care se plateste TVA. Cand se cumpara ceva cu banii astia, TVA-ul intra la bugetul tarii si din el spre exemplu se platesc pensii bunicilor tai. Este greu sa gandesti, mai usor e sa fii prost.
  • @polat @polat
    Nu stiu cati romani primesc personal bani de la cei din diaspora cu exceptia celor ce au rude acolo...personal nu simt ca primesc mai multi bani de cand au dat navala astia in strainatate si se plang continuu de situatia din Romania, dar sa voteze cu fundul tot felul de corupti si sa ceara sectii de vot pentru asta, pot. Daca votezi corupti, nu ai voie sa te plangi de situatia tarii tale si astia din diaspora trebuie sa bage bine la cap treaba asta inainte sa se planga ca nu pot vota.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    eu nu inteleg cine cumpara spatiul de reclama la astia in televiziune. pot sa aiba si 5 milioane de spectatori pe seara. daca au peste 55 de ani, sunt saraci de ce sa iti mai reclamele acolo? ca sa nu mai vorbim ca emisiunile lor sunt atac la inteligenta romanilor cu cel putin 3 neuroni in cap. de ce produsele se mai asociaza cu ei?
  • polat polat
    romanii nostri din diaspora sunt buni doar cand aduc bani in tara!acum cand trebuie sa voteze li se arata batul si sunt denigrati la televisiunile comunistilor antena 3 si romania tv!in alte tari unde democratia e veritabila aceste televiziuni de partid nici nu ar fi primit licenta la ce tone de noroi arunca in fiecare zi!
  • Mihail Mihail
    Niste licente ar trebui ridicate... Scuze da maine daca ne-ar ataca militar unii, astia ar fi in strare sa zica ca vin sa ajute voluntar la muncile campului. Asa ceva este inadmisibil din partea jurnalistilor!!!
  • Rosa Rosa
    Si astia sunt obsedati de Basescu,nu numai Ponta si Antena 3 :))

Trimite un comentariu

sus