Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. "Realitatea" de la România TV: „Băsiștii, înghesuiți la o secție, restul sunt goale”. Atac la românii din diaspora. "Secții goale" și la Antena 3"

 

romania tv

Publicitate

UPDATE 3. Gabriela Vrânceanu Firea, purtător de cuvânt al PSD, a intrat cu declarații în direct în ziua votului, la 15.35. Doar România TV și Realitatea TV au difuzat imagini cu intervenția purtătorului de cuvânt al PSD. Realitatea TV i-a acordat cele mai multe minute, cu burtiere precum "sunt și secții fără vot" și "PSD acuză intoxicări privind votul din Londra".

UPDATE 2. Și Antena 3 a pus pe ecran mesajul că sunt "Secții de vot goale în străinătate", în timp ce, în afară de România TV, toate celelalte posturi de știri relatează de problemele din diaspora. Captura realizată de HotNews, la finalul articolului.

UPDATE. Atacurile România TV se întețesc: "Băsiștii cărau sacii cu bani și tăiau pensiile". "Băsescu-Becali- Turcescu și liderii țiganilor, legături ascunse". Postul anunță "imagini cu băsiștii care sar la bătaie când sunt prinși la fraudat".

REALITATE PARALELĂ. România TV îi atacă în ziua votului pe "băsiști" și prezintă o altă imagine despre votul din diaspora. Chiar în ziua votului, când posturile TV nu mai au voie să facă campanie electorală, postul controlat de Sebastian Ghiță a lansat atacuri dure la adresa românilor din diaspora care au făcut cozi interminabile în marile orașe europene pentru a merge la vot.

„Cum fraudează băsiștii votul din diaspora. Mărturie-șoc”, a fost unul dintre titlurile care au derulat pe ecranul postului de televiziune România TV.

„Băsiștii, înghesuiți la o secție, restul sunt goale”, a fost un alt titlu care a apărut pe postul de știri, în timp ce erau difuzate imagini cu sediul unei clădiri.

La ora 14.20, România TV anunța că "URMEAZĂ, EDIȚIE SPECIALĂ. Fuga băsiștilor cu sacii de bani; imagini cutremurătoare și dezvăluiri șocante despre fondul de pensii"

romania tv (1) romania tv (2) romania tv (3) romania tv (4) romania tv (5) romania tv (6) romania tv (7) romania tv (8)
Image_1116-1421(CH-21)

Image_1116-1517(CH-21)

Image_1116-1517(CH-21)[1]

Image_1116-1517(CH-21)[2]

HotNews Antena 3
Captură HotNews

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • toti terminatii psd-isti, daca esti impotriva lor, gata spun ca esti BASIST.
    NU, NU sunt basist, sunt doar ANTI COMUNISM!!!
  • Nu le-ar fi rusine. Am stat 7 ore sa votam. Poate sunt goale sectiile din Coreea de Nord. Rusine. Sa mergeti dupa Voiculescu!
  • @polat, cca 5miliarde$/an sunt bani moca din diaspora ptr Romania, bani din care se plateste TVA. Cand se cumpara ceva cu banii astia, TVA-ul intra la bugetul tarii si din el spre exemplu se platesc pensii bunicilor tai. Este greu sa gandesti, mai usor e sa fii prost.
  • Nu stiu cati romani primesc personal bani de la cei din diaspora cu exceptia celor ce au rude acolo...personal nu simt ca primesc mai multi bani de cand au dat navala astia in strainatate si se plang continuu de situatia din Romania, dar sa voteze cu fundul tot felul de corupti si sa ceara sectii de vot pentru asta, pot. Daca votezi corupti, nu ai voie sa te plangi de situatia tarii tale si astia din diaspora trebuie sa bage bine la cap treaba asta inainte sa se planga ca nu pot vota.
  • eu nu inteleg cine cumpara spatiul de reclama la astia in televiziune. pot sa aiba si 5 milioane de spectatori pe seara. daca au peste 55 de ani, sunt saraci de ce sa iti mai reclamele acolo? ca sa nu mai vorbim ca emisiunile lor sunt atac la inteligenta romanilor cu cel putin 3 neuroni in cap. de ce produsele se mai asociaza cu ei?
  • romanii nostri din diaspora sunt buni doar cand aduc bani in tara!acum cand trebuie sa voteze li se arata batul si sunt denigrati la televisiunile comunistilor antena 3 si romania tv!in alte tari unde democratia e veritabila aceste televiziuni de partid nici nu ar fi primit licenta la ce tone de noroi arunca in fiecare zi!
  • Niste licente ar trebui ridicate... Scuze da maine daca ne-ar ataca militar unii, astia ar fi in strare sa zica ca vin sa ajute voluntar la muncile campului. Asa ceva este inadmisibil din partea jurnalistilor!!!

Trimite un comentariu