Skip to main content

Cozmin Guşă: Posturile de ştiri au retransmis dezbaterea fără acordul Realitatea TV. Nu vom face plângere, aici e vorba de lipsă de colegialitate. Noi nu vom prelua de la B1

 
Dezbatere B1
Dezbatere B1

Dezbatere B1UPDATE. Oficialii Digi24 au declarat pentru paginademedia.ro că au transmis semnalul cu acordul redactorului-şef. Cozmin Guşă a confirmat informaţia: „Într-adevăr, Digi24 a fost singurul post care a avut acest acord de la Bianca Oanea, redactorul-şef, însă am aflat şi eu ulterior de acest acord.”

Publicitate

"Este total necolegial cum au procedat posturile de ştiri care nu au avut acordul să preia dezbaterea de pe Realitatea TV", a declarat, pentru Paginademedia.ro, Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV.

"Într-un fel am pus-o pe seama surprizei de moment generată de decizia lui Klaus Iohannis de a participa la dezbatere", a adăugat Cozmin Guşă. El a adăugat că posturile au cerut şi au primit acordul pentru a filma imagini înainte de intrarea în studio, dar nu au cerut permisiunea de a prelua întregul semnal.

Acţionarul Realitatea TV a declarat că nu va face nicio plângere pentru situaţia creată şi că postul nu va transmite live dezbaterile de la celelalte staţii de ştiri.

Cozmin Guşă:

"Surpriza maxim neplăcută a venit din partea celor de la Digi 24, care, într-un omd aproape fraudulor, au şi escamotat sigla postului Realitatea TV. Este extrem de deranjant, dar nu vom face nicio plângere, însă noi nu ne vom permite să preluăm live nici dezbaterea din această seară de la B1 TV, nici cea de mâine de la Antena 3, chiar dacă, probabil, vom pierde audienţă. Vom fructifica strict, conform regulilor permise de CNA posibilele ştiri rezultate din confruntarea celor doi".

Cozmin Guşă spune că diseară, la Realitatea TV, va difuza "pe spaţiul dezbaterii celor doi de la B1 TV" reluarea celor mai importante faze ale dezbaterii din 2009 dinre Mircea Geoană şi Traian Băsescu.

"Avem acest drept pentru că dezbaterea din 2009 a fost organizată de postul Realitatea TV", a mai declarat Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bai Gusica, cand o emisie are o miza atat de mare, de alegere a unui presedinte, nici nu trebuie sa-ti ceara tie acordul! Dar ce sa stii tu, care, asa cum te lauzi, ai fost orice in afara de ce esti acum. Si, ar trebui sa stii si tu ca, un patron de trust nu vine sa ia locul moderatorului la dezbateri. Cum ar fi fost Adrian Sarbu sa vina in locul lui Esca sa prezinte stirile. Ca sa nu mai vorbesc de duplicitatea si mitocania ta. Dupa ce Iohannis a venit pana la urma la dezbatere pentru RARES BOGDAN, ai inceput sa-l critici ca v- a anuntat tarziu si ca v-a luat pe nepregatite. Schimba-ti mironositele alea care le lauzi si care nu stiu o elementara regula jurnalistica: sa puna direct intrebarea, nu sa faca compunere scolara inainte!

Trimite un comentariu

sus