Skip to main content

Mii de oameni la Guvern şi în ţară, aproape nimic pe TV, pe larg online. La 20.45, doar Realitatea dădea imagini de la miting. Şi Digi 24 a relatat pe larg, la ştirile nopţii. Miile de oameni din stradă, ocolite de România TV şi de Antena 3

 
Image_1114-2103(CH-19)
Image_1114-2103(CH-19)

Image_1114-2103(CH-19)

Publicitate

UPDATE. La ora 22.00, Digi 24 a relatat în direct de la mitingul de protest din Capitală, dar şi de la protestele organizate în ţară. Postul RCS a vorbit şi despre marşurile din Cluj, Arad, Sibiu, Timişoara şi din celelalte oraşe.

BURTIERĂ LA MINUT. Canalele de ştiri au evitat protestele care se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară. Deşi, la ora 18.00, câteva canale de ştiri dăduseră imagini de la mitinguri, la ora 20.45, singurul post de ştiri cu imagini de la proteste era Realitatea TV. La ora 21.00, când HotNews estima 5.000 de oameni în Piaţa Victoriei, doar Realitatea TV vorbea de proteste, cu imagini din stradă.

La 21.35, şi B1 TV a început să dea imagini din stradă, apoi a revenit la discuţia din studio.

Burtierele, în jurul orei 21.00:

- La B1 TV, în jurul orei 21.00, Mădălina Puşcalău o avea invitată în platou pe Ecaterina Andronescu şi discutau despre declaraţiile lui Traian Băsescu. De menţionat că B1 TV difuzase imagini de la miting în intervalul 18.00-18.45 şi în jurul orei 20.00.

- Pe Digi 24, se relua documentarul despre Klaus Iohannis şi Victor Ponta făcut de regizorul Florin Iepan. Înainte de difuzarea documentarului, canalul RCS a transmis imagini de la mitingurile din stradă.

- Realitatea TV era singurul canal de ştiri cu imagini din stradă în jurul orei 21.00.

- Liviu Dragnea era invitat in studioul Antena 3.

- La România TV, se prezenta rezultatul sondajului despre cine a pierdut confruntarea dintre candidaţi: „Cum ne poate reprezenta un astfel de om ca preşedinte”, îi întreba moderatoarea pe invitaţi (printre care Dan Diaconescu), după ce sondajul l-a dat ca învins pe Klaus Iohannis. Campania anti-Iohannis se vedea şi în mesajele de pe burtiera postului.

În acelaşi timp, HotNews făcea live text, iar Gândul transmitea live, ca o televiziune de ştiri. Ce se întâmpla în stradă:

- 5.000 de oameni erau în stradă în Piaţa Victoriei, potrivit HotNews. Scandau împotriva lui Victor Ponta.
Victoriei.

- La 21.00, scria Gândul, Timişorenii sunt încă în Piaţa Operei, unde cântă şi aplaudă.
- La Cluj, în stradă erau câteva mii de manifestanţi.

Burtierele de pe posturile de ştiri:

Image_1114-2048(CH-19)[1]

Image_1114-2102(CH-21)

Image_1114-2102(CH-20)

Image_1114-2102(CH-18)[1]

Image_1114-2102(CH-17)

Image_1114-2050(CH-18)

Image_1114-2049(CH-21)

 

Image_1114-2046(CH-21)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • domnul trei domnul trei
    Anunt la cei care il voteaza pe Ponta: Nu va plangeti, cand o sa parasiti Romania ca nu puteti avea un trai decent! Cu toate pomenile electorale ale lui Ponta nu-i mai raman bani pentru o guvernare serioasa! Daca vreti un viitor, in care puteti ramane in tara, votati-l pe Iohannis.
  • @protest_de_kiki @protest_de_kiki
    Daca nu le convine ceva sa decida pe 16 septembrie si sa nu mai bata campii pe la Universitate ca nici astia de la ACL nu sunt deloc sfinti.
  • tilica tilica
    Si in partea tovarasilor videanu, berceanu, blaga, taica base care a stiut cand sa iasa din pdl pt a nu-l infunda de tot, nu vedeti deloc coruptie , nu....? preacinstitul iohanis va va salva pe toti :-D
  • X X
    Sa transmita ce? Unii care nu stiu de ce au iesit?
    Sunteti asa de democrati incat iesiti in strada?
    Ce lichele... Va pare rau ca n-a iesit diversiunea, este?

    Propun sa va alegeti sloganul: Nu ne place coruptia voastra, o vrem pe a noastra.
  • Lucian Lucian
    Libertatea la vot in general, impotriva coruptiei din PSD, impotriva regimului sustinut a lui Ponta, impotriva minciunilor acestuia...
  • iunia iunia
    a fost un protest masiv intr-adevar. 15000 de oameni la Cluj. Asta nu vezi in fiecare zi
  • Flavius Flavius
    Pai ce sa vezi tu la tv ca oricum vezi ce vrei , puteau sa iasa si 1 milion si tot nu vedeai nimic, acum la sfarsit : a fost bun cozonacul?
  • Adrian Adrian
    Habar nu ai pe ce lume traiesti!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Daniel Arsenie:
    1. În articol se spune despre cât a reflectat Digi 24 (înainte de documentar, dar și după, detaliat).
    2. Intervenția lui Traian Băsescu și faptul că aceasta nu a fost transmisă de Antena 3 se regăsește într-un alt articol, aici: http://www.paginademedia.ro/2014/11/burtiera-la-minut-traian-basescu-live-pe-posturile-de-stiri-mai-putin-pe-antena-3-romania-tv-ca-de-obicei-mesaje-anti-iohannis/
  • Fane Fane
    Simpatici ca deobicei,la dat din gura. De facut treaba,mai putin.
  • Daniel Arsenie Daniel Arsenie
    Petrisor Obae de ce dezinformezi?
    Digi 24 a informat corect despre manifestatile din tara inca de la ora 19.
    Imediat dupa discursul presedinteului si pina la reactia primului ministru pe Digi 24 se transmitea LIVE din Bucuresti de la proteste.
    Grotesc mi se pare faptul ca nu amintesti nimica de faptul ca pe un post, care are patronul arestat, nu sa transmis discursul presedinteului ci doar replica primului ministru. Ce spui de acest fapt? Informeza corect respectivul post tv?
  • profesor profesor
    Si NasulTV a transmis toata seara de la proteste ... ba, chiar a luat si telefoane in direct de la unii protestatari.
  • protest_de_kiki protest_de_kiki
    Imi vine sa plang... (glumesc). De ce scandau astia impotriva lui Ponta? Din cauza voturilor din strainatate si...ce altceva? mama mama...ce protest "masiv" am ratat la televizor
  • adriandave adriandave
    Digi24 a transmis mai devreme, intre cele doua documentare au relatat in direct din mai multe orase, undeva in jurul orei 20.20
  • Telespectatonull Telespectatonull
    TVR-ul DOARME !!! Televiziunea Nationala DOARME !!! RUSINE JAPITELOR

Trimite un comentariu

sus