Skip to main content

TVR vrea sa cumpere abonamente de voce si date mobile pentru 1500 de angajati care sa contina trafic de date nelimitat la viteze 3G in tara si in roaming

 
TVR
TVR

TVR

Publicitate

Societatea Română de Televiziune (SRTv) vrea sa cumpere prin licitatie deschisa servicii de voce si date mobile pentru un numar de 1500 de abonati, contract estimat la o valoare de 1,36 milioane lei (circa 310.000 euro - inclusiv TVA), potrivit unui anunt publicat luna trecuta in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Un abonament lunar ar trebui sa contina minimum 360 de minute gratuite in orice reta de telefonie fixa si mobila, minimum 300 de SMS-uri gratuite in orice retea mobila, minimum 3000 de minute in flota, trafic de date nelimitat la viteze 3G, atat in tara cat si in roaming si 5GB de trafic de date inclus la viteze 4G, atat in tara cat si in roaming.

Contractul se va incheia pentru doi ani.

"Abonamentele destinate telefoanelor mobile în sistemul GSM (totalitatea numerelor existente în momentul de faţă în SRTV) vor forma o "flotă" de numere mobile, pentru care este necesară asistenţă pentru cartelele SIM precum  şi utilizare terminale, 24 ore/zi, 7 zile/săptămână, inclusiv sărbători legale pentru orice problemă curentă apărută", se arata in caietul de sarcini.

TVR impune o serie de conditii minime obligatorii furnizorilor de telefonie mobila interesati, precum:

- Mentinerea numerelor existente în SRTv prin portare, deblocarea telefoanelor codate pe alte reţele sau înlocuirea terminalelelor să se efectueze pe cheltuiala furnizorului.

- Acordarea de "puncte de fidelitate" proporţional cu costurile lunare plătite de SRTV către compania de telefonie. Valoarea (în EURO) a punctelor de fidelitate oferite lunar să fie de 10%, din valoarea costurilor lunare, plătite de SRTV furnizorului de servicii.

- Reţeaua trebuie să asigure operarea terminalelor telefonice şi a celor de date cu viteze 3G şi 4G.

- Pe perioada derulării contractului va fi permisă modificarea numărului de abonamente în funcţie de necesităţi fără schimbarea condiţiilor contractuale.

- Pe acelaşi aparat, şi acelaşi SIM, pe care se folosesc serviciile de telefonie să fie posibilă activarea serviciilor de transmisii de date şi de tip push-email.

In document se mai spune ca preţurile şi tarifele din ofertă vor cuprinde următoarele elemente:

1. Preţul abonamentului care să includă lunar:

- minimum 360 de minute gratuite în orice reţea de telefonie fixă şi mobilă
- minimum 300 SMS-uri gratuite în orice retea de telefonie mobilă
- minimum 3000 de minute în flotă
- trafic de date nelimitat la viteze 3G, atât în ţară, cât şi în roaming
- trafic de date 5GB la viteze 4G, atât în ţară, cât şi în roaming

2. Tarifele pentru:

-convorbirile naţionale efectuate suplimentar peste minutele gratuite incluse în abonament:
- SMS-uri peste cele gratuite incluse în abonament

3. Tarife pentru convorbiri internaţionale pe zone şi repere orare.

4. Tarife pentru convorbiri roaming pe zone şi repere orare cu obligativitatea unor tarife preferentiale pentru convorbirile de acest tip din flotă.

5. Tarife pentru conexiune date 4G după depasirea celor 5GB incluşi în abonament

6. Tarife pentru serviciile de reţea adiţionale (neincluse în abonament) sau alte facilităţi.

Contractul va fi atribuit furnizorului care va depune cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie 2014. In aceeasi zi va avea loc si deschiderea ofertelor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus