Skip to main content

VIDEO. Reclamele Altex, de la poante, la emoţie. O nouă poziţionare a retailerului, cu un buget de un milion de euro.

 
altex
altex

altex

Publicitate

Dacă în anii 2000 s-a făcut remarcat cu o serie de spoturi amuzante (ce purtau semnătura lui Bogdan Naumovici), Altex îşi „dezvăluie” latura emoţională în noua campanie.

Lanţul de magazine are din această săptămână o nouă campanie de repoziţionare, cu un buget de un milion de euro, potrivit reprezentanţilor Altex. Campania poartă semnătura agenţiei Papaya Advertising şi va fi declinată pe toate canalele convenţionale.

„Viaţa nu este despre aragazuri şi frigidere. Nu! Viaţa este despre: Masa e gata, copii! Hai la noi că am gătit ceva bun. Când punem poze pe net, nu ne lăudăm cu aragazul, ci cu ce am gătit la el”, spune unul dintre spoturile campaniei.

Cum motivează Altex noua poziţionare?

"Campania păstrează tonul cu care românii s-au obişnuit, dar schimbă subiectul discursului. Altex vorbeşte acum despre oameni şi despre cum produsele achiziţionate le fac viaţa mai uşoară, mai amuzantă, mai plină de bucurii, anunţă reprezentanţii companiei.

Dan Ostahie, Preşedinte şi CEO Altex România:

„Pentru ca un brand să aibă succes în ziua de azi este esenţial ca el să fie empatic. Trebuie să îşi înţeleagă clienţii şi să interacţioneze cu ei ori de câte ori are ocazia – în magazine, online sau în social media. Prin noua abordare începem o nouă călătorie, în care relaţia companie – client devine una personală, de la om la om. Tehnologia ne permite în ziua de azi să escaladăm toate obstacolele în comunicarea dintre noi."

?list=UUeKDPIHminC91rxZpdoqLOA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Te adorm reclamele astea...lungi si banale...scumpe si neconvingatoare....
  • Adr Adr
    Mie imi place aia cu m*** Piturca :))))

Trimite un comentariu

sus