Skip to main content

19 decembrie. Putin a glumit pe seama unui jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunând că pare beat

 
Screen Shot 2014-12-19 at 9.25.17 AM
Screen Shot 2014-12-19 at 9.25.17 AM

Screen Shot 2014-12-19 at 9.25.17 AMGAFĂ. Preşedintele rus Vladimir Putin a glumit ieri, în timpul conferinţei sale de presă anuale, pe seama unui jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunându-i că pare beat, scrie Mediafax, care citează Huffington Post UK în ediţia electronică.

Şeful statului a fost întrebat de un jurnalist din Kirov de ce supermarketurile din Rusia nu au stocuri mai mari de Kvas, o băutură alcoolică locală.

Putin a glumit cu jurnalistul, spunându-i că pare să fie beat şi provocând amuzamentul auditoriului.


De fapt, jurnalistul respectiv a suferit două accidente vasculare cerebrale.
Putin a glumit pe seama unui jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunând că pare beat - VIDEO


MENŢIUNE. O fotografie care surprinde doi bătrâni într-o casă maramureşeană a primit o menţiune de onoare la National Geographic Photography Contest 2014, scrie Mediafax.
În această fotografie, bărbatul este surprins în timp ce este aşezat pe pat, pierdut în gânduri, iar, alături, soţia lui pregăteşte pâinea folosită la împărtăşanie (euharistie). Atmosfera sărăcăcioasă şi tristă surprinsă în această fotografie este atenuată de imaginea unei pisici, care doarme în pat, alături de bătrân.
Imaginea unor bătrâni într-o casă maramureşeană, premiată la National Geographic Photography Contest - FOTO


SECURITATE. Atacul cibernetic major asupra Sony Pictures care a avut loc la sfârşitul lui noiembrie este o "problemă gravă de securitate naţională" pentru Statele Unite, a apreciat joi purtătorul de cuvânt al Casei Albe, subliniind că această acţiune a fost efectuată de un actor "sofisticat", relatează Mediafax, care citează AFP.
Întrebat în legătură cu o posibilă implicare a Coreei de Nord, Josh Earnest a afirmat că nu poate da un răspuns.
Departamentul american al Justiţiei şi FBI lucrează la dosar şi "ancheta avansează", a spus el, adăugând că acest tip de investigaţie este "extraordinar de complex".
Casa Albă: Atacul cibernetic asupra Sony Pictures, o problemă de securitate naţională

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus