Skip to main content

AUDIENŢE. Nu ne mai săturăm de Singur Acasă: 2,7 milioane de români la a noua difuzare din ultimii zece ani

 
AUDIENŢE. Nu ne mai săturăm de Singur Acasă: 2,7 milioane de români la a noua difuzare din ultimii zece ani

singur acasa 2

Publicitate

UPDATE. La reluarea de duminică după amiază, Singur Acasă a fost urmărit de 1,4 milioane de români pe minut (7,6 rating), dintre care 675.000 din oraşe (6,7 rtg). La reluare, 382.000 de persoane au fost din targetul comercial 18-45 de ani (7,5 rtg)

AUDIENŢE. Difuzat de Pro TV a noua oară în ultimii zece ani, Home Alone - Singur Acasă cu Macauley Caulkin a ţinut milioane de români pe minut în faţa televizoarelor sâmbătă seara.

Au fost aproape 2,7 milioane de telespectatori pe minut la nivel naţional, la fel ca la difuzarea de anul trecut, iar vârfurile au sărit de trei milioane. Pro TV a fost pe prima poziţie în top, cu audienţe duble în comparaţie cu următorul clasat, Antena 1.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele filmului Singur Acasă, difuzat de Pro TV a noua oară numai în ultimii zece ani:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, 2,7 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la filmul Singur Acasă. Peste un sfert dintre românii care se uitau la televizor erau pe Pro TV. Pe locul doi, Antena 1 a avut o medie de 1,2 milioane de persoane.

Vârf naţional Singur Acasă: 3,22 milioane de români (17,4 rating, 35,3 market share) la ora 22.11

URBAN. Singur Acasă a fost văzut, la oraşe, de 1,33 milioane de telespectatori pe minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Antena 1, cu 800.000 de telespectatori.

Vârf urban Singur Acasă: tot la minutul 22.11, când 1,68 de milioane de orăşeni de uitau la film (16,7 rating, 32,3 cotă de piaţă).

COMERCIAL. O treime dintre românii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor erau pe filmul de pe Pro TV (33,3% cotă de piaţă).

În cifre absolute: 772.000 de telespectatori media pe acest target. Antena 1 avea, pe interval 346.000 de persoane din segmentul comercial

Audienţele posturilor TV sâmbătă, 6 decembrie, pe intervalul filmului Singur Acasă:

Singur Acasa 6 decembrie

Audienţele Singur Acasă de anul trecut, aici.

Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

singur acasa_libertatea 95
Ziarul Libertatea din decembrie 1995 - Captură Pagindademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnu fofo Domnu fofo
    De aceea a fost nominalizat la Oscar... Pentru ca e prea prost filmul...
  • Daniel Daniel
    Cum a mai zis cineva mai sus, e ceva simbolic. Nu e niciun chin sa fii deja in fata televizorului si Singur Acasa sa fie cea mai buna alegere pe intervalul ala. Dupa logica ta, daca imi place Craciunul ar trebui sa impodobesc bradul de cate ori pe an am chef?
  • Mihai Mihai
    Nu are legatura cu filmul ci cu momentul . Nu prea ti-au citit parintii povesti cand erai mic . Poate aiamcu Grinch :) #joslabeledepehomealone
  • Cris Cris
    Bravo Pro tv !!!! Cel mai bun si vizionat post tv din Romania !!!!!!!
  • domnu foto domnu foto
    filmu asta e atat de prost incat nu ar trebui vizionat de nimeni nici macar la prima difuzare.
  • Aurel Aurel
    in format 4:9 si rezoluție 480i ??? Nu multumesc!
  • gigi gigi
    Am o intrebare pentru toți cei care nu se mai satura de urmărit 'Singur acasă': de ce nu va cumpărați fraților toată seria pe DVD? Așa o sa puteți vedea filmul ori de cate ori ve-ti dori si fara pauze publicitare. Mi se pare un adevarat chin sa trebuiască sa aștepți un an de zile pentru a-ti putea revedea filmul favorit.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Ar mai fi de difuzat Die hard2 ...tot tema de craciun. Si in plus din topul fimelor redifuzate ar mai fi seria Die hard,Isus din nazaret(regia Zefirelli) sau Nea Marin miliardar (mereu il revad cu placere)....
  • Marius Marius
    E un film simbolic, aduce o atmosfera de sarbatori, deci e normal ca sa aiba audienta mare plus ca e un film foarte bun.
  • Alin Alin
    multumim protv!
  • Thor Thor
    La anul îl difuzează Antena 1.

Trimite un comentariu

sus