Skip to main content

AUDIENȚE. Nu ne mai săturăm de Singur Acasă: 2,7 milioane de români la a noua difuzare din ultimii zece ani

 

singur acasa 2

Publicitate

UPDATE. La reluarea de duminică după amiază, Singur Acasă a fost urmărit de 1,4 milioane de români pe minut (7,6 rating), dintre care 675.000 din orașe (6,7 rtg). La reluare, 382.000 de persoane au fost din targetul comercial 18-45 de ani (7,5 rtg)

AUDIENȚE. Difuzat de Pro TV a noua oară în ultimii zece ani, Home Alone - Singur Acasă cu Macauley Caulkin a ținut milioane de români pe minut în fața televizoarelor sâmbătă seara.

Au fost aproape 2,7 milioane de telespectatori pe minut la nivel național, la fel ca la difuzarea de anul trecut, iar vârfurile au sărit de trei milioane. Pro TV a fost pe prima poziție în top, cu audiențe duble în comparație cu următorul clasat, Antena 1.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele filmului Singur Acasă, difuzat de Pro TV a noua oară numai în ultimii zece ani:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, 2,7 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la filmul Singur Acasă. Peste un sfert dintre românii care se uitau la televizor erau pe Pro TV. Pe locul doi, Antena 1 a avut o medie de 1,2 milioane de persoane.

Vârf național Singur Acasă: 3,22 milioane de români (17,4 rating, 35,3 market share) la ora 22.11

URBAN. Singur Acasă a fost văzut, la orașe, de 1,33 milioane de telespectatori pe minut. Pro TV a fost pe prima poziție, urmat de Antena 1, cu 800.000 de telespectatori.

Vârf urban Singur Acasă: tot la minutul 22.11, când 1,68 de milioane de orășeni de uitau la film (16,7 rating, 32,3 cotă de piață).

COMERCIAL. O treime dintre românii între 18 și 49 de ani care se uitau la televizor erau pe filmul de pe Pro TV (33,3% cotă de piață).

În cifre absolute: 772.000 de telespectatori media pe acest target. Antena 1 avea, pe interval 346.000 de persoane din segmentul comercial

Audiențele posturilor TV sâmbătă, 6 decembrie, pe intervalul filmului Singur Acasă:

Singur Acasa 6 decembrie

Audiențele Singur Acasă de anul trecut, aici.

Cu fiecare an, tradiționalul film de Crăciun care anul acesta împlinește 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audiență. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audiență, dar producția a fost difuzată și înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar și în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunțat filmul Singur acasă.

singur acasa_libertatea 95
Ziarul Libertatea din decembrie 1995 - Captură Pagindademedia.ro

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum a mai zis cineva mai sus, e ceva simbolic. Nu e niciun chin sa fii deja in fata televizorului si Singur Acasa sa fie cea mai buna alegere pe intervalul ala. Dupa logica ta, daca imi place Craciunul ar trebui sa impodobesc bradul de cate ori pe an am chef?
  • Nu are legatura cu filmul ci cu momentul . Nu prea ti-au citit parintii povesti cand erai mic . Poate aiamcu Grinch :) #joslabeledepehomealone
  • Am o intrebare pentru toți cei care nu se mai satura de urmărit 'Singur acasă': de ce nu va cumpărați fraților toată seria pe DVD? Așa o sa puteți vedea filmul ori de cate ori ve-ti dori si fara pauze publicitare. Mi se pare un adevarat chin sa trebuiască sa aștepți un an de zile pentru a-ti putea revedea filmul favorit.
  • Ar mai fi de difuzat Die hard2 ...tot tema de craciun. Si in plus din topul fimelor redifuzate ar mai fi seria Die hard,Isus din nazaret(regia Zefirelli) sau Nea Marin miliardar (mereu il revad cu placere)....
  • E un film simbolic, aduce o atmosfera de sarbatori, deci e normal ca sa aiba audienta mare plus ca e un film foarte bun.

Trimite un comentariu