Skip to main content

EXCLUSIV. Cristi Burci a preluat postul Mynele TV. Canalul de manele va fi transformat într-un post pentru tineri. Studiourile, la Școala de Televiziune

 

Mynele

Publicitate

Jumătate din canalul Mynele TV a fost preluată de Cristian Burci. Totodată, companiile lui Burci se vor ocupa de managementul postului TV și de partea operațională a canalului.

În prezent un post de manele, Mynele TV va fi transformat radical, cu ajutorul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, al Școlii de Televiziune Junior și al Școlii Naționale de Folclor, proiecte coordonate de Vlad Ionescu. Astfel, actualul canal Mynele TV va fi o televiziune pentru tineri, dar cu un totul alt profil muzical și cu un nume nou, care nu a fost încă stabilit.

Trasformările se vor produce după după formalitățile legale și avizul CNA.

Managementul stației va fi asigurat de Vlad Ionescu (Școala de Televiziune). De altfel, studiourile postului vor fi la Școala de Televiziune Tudor Vornicu.

În grilă vor fi emisiuni de știri și programe realizate de cursanții Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, dar și ai Școlii de Televiziune Junior (pentru copii) și spectacole ale Școlii Naționale de Folclor.

După toate formalitățile cerute de CNA, postul ar urma să funcționeze în noua formulă din primăvara anului viitor.

Postul Mynele TV a obținut licența de la CNA în toamna anului 2007. Era deținut, în proporții egale, de către Costi Ioniță și Corina Boabeș. Într-o primă fază, Costi Ioniță i-a cedat Corinei Boabeș acțiunile acțiunile pe care le deținea. UIterior, o companie a lui Cristi Burci a preluat jumătate din televiziune, dar și managementul acesteia. Corina Boabeș este acționar și la compania SimPlus.

Mynele TV este distribuit pe UPC și pe majoritatea rețelelor de cablu, mai puțin RCS.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Burci a reusit sa ingroape Prima TV si acum vrea sa tremine inca un post ! Adica singurul lucru pe care l-a facut a fost sa dea oameni afara. Un sfat pentru cine mai are timp: fugiiiiti de Burci repede!!

Trimite un comentariu