Skip to main content

DigiSport, fără Champions League şi Europa League. Drepturile de difuzare pentru 2015 - 2018 au fost preluate de Dolce Sport

 
UEFA Champions League
UEFA Champions League

UEFA Champions League

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018.

Sport.ro are prima opţiune din cele două competiţii.

DigiSport, care până acum a fost partener de consorţiu cu Dolce Sport, pierde astfel drepturile de difuzare pentru cele două competiţii europene.

În comunicat, se mai menţionează că „dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa”. Din informaţiile paginademedia.ro, un post generalist va avea de asemenea o opţiune în cele două campionate.

Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport: „Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tom tom
    Problema e ca nimeni nu ia atitudine. Nu e posibil ca toate meciurile de UCL UEL sa fie doar la un singur provider, mai ales si de satelit. Aici CNA si toata trupa incalca flagrant legea si drepturile consumatorului.
    Cel putin o televiziune nationala trebuie sa dea macar un meci UCL si un meci UEL. Pro tv n-a dat nimic. Pai cum a cumparat daca nu are nici un meci in grila??
    TVR platim degeaba, Pro tv ne trage teapa! Deci unde e CNA cu autosesizare? Unde e protectia consumatorului? La DNA si la ANAF cu totii!!!!
  • Virus Tv Virus Tv
    Mă păcăliților , voi nu vedeți cum a apărut Look.Tv iar acum Telecom.ro ... cumpără competițiile de Fotbal , ca să treceți la ei și apoi vă frige la Abonament . Câte mă , abonamentul la Dolce .. față de Digi ? Reflectați ! PĂCĂLEALĂ
  • Expertul, Expertul,
    ProTV va transmite cel mai important meci al zilei de champions league martea si miercurea, iar joia va difuza un meci de Europa league. ProTV are drepturile pentru doua meciuri si rezumatele champions league.
  • geo geo
    Au lasat-o cam moale ungurii pe partea de televiziune, ptr ca au vazut ca lumea nu ii lasa balta, desi au scos multe canale cu nume din grila iar pe propriile canale DigiSport se dau mai mult reluari iar despre Liga 1 doar se povesteste cu imagini din sezoanele trecute. Cam nasol, totusi...
  • Adu Adu
    Un lucru e clar: Digi e in cadere. Probabil ca putini isi imaginau asta dar e o realitate. Cred ca s-au intins prea mult cu telefonia si pierd pe TV.
  • BLA BLA
    Asta cu mutatul doar pentru fotbal, mi se pare o prostie, si cred ca si multor altora. Doar ultrasii poate se muta, ca in rest mai toata lumea cauta o grila de programe buna per general, nu merge dupa cine transmite Liga I sau UCL. Un meci, doua pe saptamana, oricine poate sa-l vada pe net, ca doar nu e mare deranj. Ca doar nu mergi la coasa, ci stai in pat si te uiti la laptop...
  • CP CP
    Lumea trebuie sa intelega ca in orice tara civilizata aceste drepturi se platesc si Romania a juns intr-un astfel de moment.
    Legat de viziualizarea competitiilor pe net, lucrul asta se intampla in general la orase, printre oamenii care au ceva cunostinte despre astfel de site-uri si care au acces la informatii.
    Atat timp cat omul are in casa un televizor, se va uita la programele pe care le are in grila oferita de operatorul sau de cablu, DTH sau IPTV.
  • Stefan Stefan
    Doua meciuri, adica unul marti si unul miercuri ;)
  • BDorin BDorin
    Ne uitam pe net la meciuri si cu asta basta dupa ei ar cam trebuii sa fii la toate companiile abonat sa prinzi un meci bun :) neeee nu ne ia de fraieri ne uitam pe net :) si cu asta basta.
  • alex alex
    Nu doua meciuri ci unul singur din CL
  • george george
    Si ProTv are optiunea free to air si va transmite 2 meciurii din UCL marti si miercuri si 1 meci din UEL joi
  • daniel daniel
    Nu conteaza. Tot la Digi o sa raman. Am si abonament la telefon de la ei. Cu 4 euro vorbesc nelimitat in orice retea. Sper sa mizeze in continuare pe tenis, asa cum au facut pana acum.
  • dănuţu dănuţu
    şi champions league şi Europa league nu se joacă în fiecare zi. în faza grupelor e şi multă maculatură. precizez că nu sunt poştac rds. programele dolce sport sunt destul de slăbuţe şi vin şi cu argumente: duminică la 15 când era un meci din franţa ei nu s-au deranjat să-l transmită dar în schimb nu cred că a fost etapă din serie a încare să nu-I dea pe ăia de la sassuolo. nici pe FC argeş nu-I-am văzut în ultimi 3, 4 ani până să se desfiinţeze cum I-am văzut pe ăştia de la sassuolo în doi ani decând au promovat.
  • pArA pArA
    Probabil cea mai grea lovitura primita de DIGI si o achizitie buna pt PRO TV care are optiunea free to air ...
  • mad79 mad79
    La ce comentatori prastie sunt in Romania,e mai bine!
    Sunt streamuri pe care se vede excelent,sky,itv,bbc sau Bt sports,asa ca nu e nici o pierdere!
    A trecut vremea cand ma panicam ca se pierd drepturile sportive la RDS,ptr un anumit sport!
    Sper sa mizeze pe WTA!!!

Trimite un comentariu

sus