Skip to main content

LICITAŢIE. Contract de 174.000 de euro pentru editarea, tipărirea şi distribuţia revistei Regio

 
Publicitate ziare
Publicitate ziare

Publicitate ziare

Publicitate

Ministerul Dezvoltării vrea să cumpere servicii pentru editarea, tipărirea şi distribuţia revistei Regio, pentru promovarea Programului Operaţional Regional, contract finanţat cu fonduri UE a cărui valoare estimată cu TVA este de 765.328 lei (circa 174.000 de euro), potrivit unui anunţ de licitaţie publicat vineri, 6 decembrie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform contractului, pentru revista în limba română se vor realiza 12 numere, fiecare număr având un tiraj de 3.500 de exemplare.

Pentru revista în limba engleză se vor realiza 4 numere, fiecare număr având un tiraj de 300 de exemplare.

Scopul Revistei Regio este informarea categoriilor de grupuri ţintă menţionate în caietul de sarcini cu privire la politică de dezvoltare regională şi la rezultatele programului, şi nu mediatizarea MDRAP, a Autorităţii de Management sau a altor instituţii. 

Revista va include materiale (ştiri, interviuri, editoriale, reportaje, evenimente etc.) pe diverse tematici referitoare la fondurile europene în domeniul dezvoltării regionale, cu preponderenţă informaţii despre Regio. Materialele trebuie realizate folosind specii ale genului jurnalistic, pe modelul ziarelor şi revistelor cu audienţă naţională", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Durata de implementare este de 9 luni de la dată atribuirii contractului.

În privinţa criteriilor de atribuire, preţul ofertei are o pondere de 30%, iar capacitatea tehnică a ofertantului o pondere de 70%.

Capacitatea tehnică presupune personal specializat, respectiv:


- un redactor şef (cu studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, minimum 5 ani de experienţă generală şi minimum 3 ani experienţă specifică în funcţia de redactor/editor în domeniul afacerilor europene/fondurilor europene/politică externă)
- un redactor (cu studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul ştiinţelor comunicării/relaţii internaţionale şi studii europene; minim 5 ani experienţă generală şi minim 3 ani în domeniul funcţia de redactor/editor în domeniul afacerilor europene/fondurilor europene.)
- un redactor (cu studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţelor comunicării/relaţii internaţionale şi studii europene; minim 5 ani experienţă generală şi minim 3 ani în domeniul jurnalismului economic/politică externă
- un redactor (cu studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţelor comunicării/relaţii internaţionale şi studii europene; minim 3 ani în domeniul redactării de materiale economic/ business/politică externă/financiar, fonduri/afaceri europene, social/educaţie/sănătate
- un expert DTP/expert tehnoredactare (cu minim 3 ani experienţă în machetare de ziare sau reviste, format tipărit).

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 ianuarie 2015. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 ianuarie 2015. În aceeaşi zi va avea loc şi deschiderea ofertelor depuse.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus