Skip to main content

Mihaela Rădulescu, obligată să șteargă de pe Facebook postările despre Radu Budeanu, patronul Ciao

 

Mihaela Radulescu

Publicitate

Mihaela Rădulescu a fost obligată de instanță să șteargă mai multe postări de pe Facebook despre omul de afaceri Radu Budeanu, patronul revistei Ciao! „Obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe rețeaua Facebook, precum și orice trimiteri și referiri la acestea”, a decis instanța.

Decizia a fost luată de Tribunalul București, printr-o ordonanță președințială. Aceasta nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.

În plus instanța o obligă pe Mihaela Rădulescu să se abțină de la afirmații defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunțarea în dosarul de fond în care se judecă Budeanu și vedeta Pro TV.

Pe același subiect a scris și Romaniatv.net.

În aceste momente, pagina personală de Facebook a Mihaelei Rădulescu nu mai este accesibilă.

Vedeta de televiziune a postat în ultima perioadă mai multe mesaje despre Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, cea mai bună prietenă a ei. Mihaela Rădulescu a menționat de mai multe ori că își dorește ca Budeanu să-i dea fostei soții o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanță cu copiii, în afara țării.

Mihaela Rădulescu l-a acuzat pe Budeanu, în postările sale de pe Facebook, de șantaj și corupție.

Decizia instanței, pe scurt:

În temeiul art. 255 C.civ., obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe rețeaua Facebook, precum și orice trimiteri și referiri la acestea. Obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluționarea definitivă a cauzei nr. 43480/3/2014 înregistrată pe rolul Tribunalului București, publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe rețeaua Facebook. Ia act că se rezervă posibilitatea reclamantului de a solicita cheltuieli pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul București.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte tare! Poate inteleg si altii ca fb este o retea de socializare, nu de balacareala si hatereala ... Utilizatorii au si drepturi, si nu poti balacari in stanga si dreapta! A se intelege ca ma refer la personaje ca Mircea Badea si Huidu, ... care scuipa acolo unde au pupat altadata! Abia astept sa le inchida si lor conturile, de hateri! (mai ales ca sunt persoane publice si se vor formatori de opinie, cand de fapt instiga la violenta, cel putin verbala!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Trimite un comentariu