Skip to main content

Un bistriţean, dat în judecată de KFC pentru că i-ar fi furat logo-ul şi sloganul

 
rfc_foto vocea transilvaniei
rfc_foto vocea transilvaniei

rfc_foto vocea transilvaniei
Foto: Vocea Transilvaniei

Publicitate

Lucian Ungur, un fost candidat la Primăria Bistriţa, este dat în judecată de KFC pentru că i-ar fi furat logo-ul şi sloganul. Dosarul a fost înregistrat în data de 22 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti, anunţă ziarul Adevărul.

Bistriţeanul, care deţine Casa de Vis Imobiliare SRL are chiar în oraş un fast food, deschis toamna trecută, numit RFC (Romanian Fried Chicken), iar logoul este aproape identic cu cel al KFC. Ce-i drept, Colonelul Sanders al celor de la RFC este mai brunet decât originalul. Sloganul este acelaşi, singura diferenţă fiind limba, Lucian Adrian Ungur optând pentru germană „sehr guut!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Azazel Azazel
    Prietene, in litigiile privind marca, OSIM trebuie sa stea in proces. Nu fiindca ar fi gresit cu ceva, ci fiindca este autoritatea depozitara a tuturor marcilor.
    Iar in ce priveste inregistrarea la OSIM, legea nu prevede ca OSIM trebuie sa verifice daca exista marci asemanatoare sau identice. Asa a fost odata, acum legea romaneasca a copiat legislatia europeana care spune ca titularul marcii trebuie sa isi pazeasca marca.
  • Cornel Cornel
    Foarte bine, bravo lui, onoare muncii
  • noName noName
    De ce nu precizaţi în articol că KFC a dat în judecată şi OSiM deoarece înainte de a deschide restaurantul patronul a înregistrat la OSiM numele RFC şi sloganurile aferente. Din moment ce OSiM nu a respins cererea respectivă mi se pare normal ca fast-food-ul să funcţioneze ...
  • claudiu claudiu
    Da, dar KFC e decand e lumea, toavarus nostru din Bistrita s-o trezit si el ca se puna cu un Gigant ............iii copiaza culorile si iddea de logo si asa mai departe...............TARAN, si mai are tupeu sa si acuze
  • Vlad Vlad
    Pe langa cel din poza se pregateste deschiderea inca unui RFC in Bistrita. Ramane de vazut daca se va mai deschide..:)
  • dariu dariu
    nu mi se pare ca seamana logourile iar numele clar e diferit.

Trimite un comentariu

sus