Skip to main content

VIDEO. Radu Banciu, dat în judecată de Centrul Cultural a Islamiştilor după ce a spus că "Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni"

 
Screen Shot 2015-01-12 at 11.31.02 AM
Screen Shot 2015-01-12 at 11.31.02 AM

Screen Shot 2015-01-12 at 11.31.02 AMRadu Banciu, realizatorul de la postul B1 TV, se va alege cu un nou proces. Preşedintele Centrului Cultural Islamic „Islamul Azi“, Abu al Ola Nagi al Ghithy, a anunţat la România TV că intenţionează să dea în judecată un prezentator care a adus jigniri Coranului, fără a dori să-l numească, scrie ziarul Adevărul.

Publicitate

„Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV, citat de nasul.tv.

Abu al Ola Nagi al Ghithy nu a menţionat numele prezentatorului TV, dar Radu Banciu a vorbit în termeni duri despre Islam după atentatul terorist din redacţia „Charlie Hebdo“.

Radu Banciu, despre atentatul de la Paris:

„Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam, indiferent dacă este dulce sau sacru, acest rahat îi obsedează în viaţă. Tot comportamentul acestor oameni vine din Islam. Nu se pot comporta ca nişte europeni, pentru că au o altă religie. Indiferent că sunt doctori eminenţi, scriitori de premiul Nobel sau simpli terorişti, ei cu toţii îşi trag seva din această îndobitocire a religiei pe care o au. Pentru că ea nu poate decât să fie manipulată de oameni, de-a lungul timpului“, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV.

Emisiunea "Lumea lui Banciu", din 8 ianuarie:

https://www.youtube.com/watch?v=OmgfHuCQeSU

„Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine“, a mai spus Radu Banciu.

Potul B1 TV a difuzat, în timpul emisiunii lui Radu Banciu, câteva dintre caricaturile apărute, de-a lungul timpului, pe coperta săptămânalului de satiră Charlie Hebdo. Una dintre caricaturi îl infăţişază pe un personaj care ţine în mână Coranul şi spune, în traducerea lui Radu Banciu: „Coranul… acest rahat de carte… nu reuşeşte să oprească gloanţele“.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Dar despre tigani, evrei, homosexuali sau negri ai voie sa crezi ce vrei si sa zici asta?
  • Titi Titi
    Nu, vor acelasi drepturi ca in tara lor! Ei uita un lucru, si este valabil pentru toti, ca odata ce isi parasesc tara de origine, trebuie sa respecte regulile tarilor care i-au adoptat !
    Nu sa-si impuna propriile valori in numlele lui Allah!
    Este exact cum ne fac maghiarii noua!
  • danny danny
    "profetul Mohamed este, ce-i pentru crestini,Iisus Hristos"- este o mica mare diferenta. In numele lui Isus s-a renuntat la cruciade inca de acum cateva sute de ani. Indobitocitii astia cu jihadul lor sunt cam la nivelul anului 1200, doar ca in loc de sulite au AK-uri.
  • Andrei Andrei
    Aproape toate religiile sunt cretine si-i spala pe creier pe oameni. Crestinii pupa moaste, islamicii pun bombe, pocaitii refuza sa fie tratati intr-un spital si-si lasa copiii sa moara etc.
  • ioio ioio
    Nu este de vina islamul. Este de vina religia. Oricare dintre religii. In numele religiei s-au comis cele mai abominabile crime. Stiti ca si crestinii au facut atatea crime in trecut.
  • danny danny
    Cum adica un glonte in cap?! Omul a desfiintat de atatea ori biserica ortodoxa. a comentat cineva ceva? Acum ca s-a luat de islamisti, merita un glonte in cap? De cand pentru o injuratura pedeapsa e moartea? Cine-s drept credinciosii astia? daca vor sa traiasca la fel ca in Evul Mediu, eu zic sa-i trimitem acolo (prin orice mijloace).
  • ion ion
    Religiile sunt pt. 'cei saraci cu duhul'... Toate, fara discriminare :)
  • Un crestin Un crestin
    Banciu si-o cauta cu lumanarea. In primul rand: cum te poti exprima in public in asemenea hal?CNA-ule ar trebui sa te sesizezi imediat pentru ca acest mitocan a intrecut de mult limitele.
    In al doilea rand, daca ne credem oameni si crestini, respectam si celelalte confesiuni religioase. Pentru islamisiti, profetul Mohamed este, ce-i pentru crestini,Iisus Hristos. Cum ar fi ca islamistii sa ne batjocoreasca religia si sa o faca de r...., cum a facut-o paranoicul asta? Daca ai un elementar bun simt, nu poti fii de acord cu frustratul Banciu.
  • raicov raicov
    cei care il dau in judecata sunt extremisti

    http://inliniedreapta.net/radu-banciu-amenintat-cu-proces-de-extremisti-islamul-azi-organizatie-cercetata-pentru-sprijinirea-terorismului/
  • ionel ionel
    Bravo nene
    nu te suportam dar acum ai dreptate in ceea ce spui
  • George George
    Banciu e singurul om de media din Romania care chiar are tupeu sa spuna lucrurilor pe nume. Nu inteleg cum cineva se poate simti ofensat pentru astfel de afirmatii. Poate ca stilul in care o spune este ceva mai excentric, dar omu le spune pe bune. Foarte penibil si de o ignoranta crasa ca Centru Cultural Islamic sa se ofusceze...De ce nu fac vorbire despre clipurile puse pe net in care cei doi teroristi ciuruiau unu cate unu in timp ce strigau 'Allahu Akbar' (traiasca Allah)? Islamismul (sau extremismul Islamic) este tot Islam...Centrul Cultural Islamic ar trebui sa se preocupe in a condamna cat se poate de vehement ceea ce confratii lor (intr-u crez) comit nu doar la Paris, ci in multe alte parti.
  • Eugen Eugen
    Banciu greseste, poate vrea si el un glont in cap ! Greseste, am avut oportunitatea sa calatoresc in tari musulmane. Musulmanii sunt oameni sufletisti, prietenosi, inimosi si cinstiti tocmai datorita acestei religii. Dar trebuie sa le respecti traditiile si obiceiurile, asta e tot. Mohamed e sfant asa cum e sfant Dumnezeu la noi. Doar ca ei sunt mai religiosi... poate putin prea extremisti
  • Adi Adi
    era de așteptat. Banciu a sărit calul
  • gigi gigi
    Pe Banciu il credeam ceva mai dezghetat la minte dar se pare ca m-am inselat.
    Sper sa vina si ziua cand lumea va intelege ca aceste atentate nu au nimic in comun cu religia.
  • cristian cristian
    E dreptul lui sa creada ce vrea! Nu ai voie sa zici ce crezi despre o religie?

Trimite un comentariu

sus