Skip to main content

Câţi abonaţi are Orange pe serviciile de TV: puţin peste 150.000

 
orange
orange

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

Operatorul Orange Romania, care in vara anului 2013 a intrat si pe piata TV, a anuntat astazi la câţi abonaţi a ajuns pe aceste servicii.

Potrivit datelor prezentate, Orange TV a ajuns la peste 157.000 de abonati la serviciile TV la sfarsitul anului 2014.

Jean-François Fallacher, CEO Orange România:

“În 2014 a devenit tot mai evident că digitalizarea face parte din viaţa românilor. Aceasta este direcţia în care am investit în ultimii ani, asigurând o reţea performantă şi stabilă care să susţină, alături de serviciile tradiţionale, noile tendinţe de consum: internet mobil de mare viteză şi servicii de conţinut tot mai inovatoare şi mai accesibile.

Serviciul Orange TV a avut o creştere semnificativă, ca dovadă a faptului că românii încep să privească altfel la televizor. Pentru a rămâne alegerea numărul unu a clienţilor noştri, în 2015 vom continua sa investim în calitatea serviciilor noastre şi în 4G”.

Conform informatiilor operatorului, "aplicaţia Orange TV Go, prin care clienţii pot urmări în mişcare până la 78 de canale TV, filme şi seriale pe smartphone şi tabletă, a fost descărcată de la lansare până la sfârşitul anului trecut de peste 1.100.000 de ori".

Orange a intrat pe piata TV din Romania in vara anului 2013, prin servicii care pot fi receptionate atat prin satelit (DTH), cat si prin internet pe PC-uri, laptopuri, tablete si smartphone-uri, prin reteaua mobila 4G, avand cele mai multe canale TV in format High Definition comparativ cu ceilalti operatori DTH.

Preturile abonamentelor variaza intre 5 euro/luna (37 de canale TV, dintre care 8 HD) si 12 euro/luna (101 canale TV, dintre care 41 HD).

 Grupul Orange a estimat anterior ca va ajunge la 300.000 de abonati la serviciile TV in Romania pana la sfarsitul anului 2015, potrivit Mediafax.

Veniturile operatorului au ajuns la 909 milioane euro anul trecut, in scadere cu 2,7% fata de 2013, din cauza impactului tarifelor de interconectare, in timp ce numarul total de clienti a ajuns la 10.531.000 utilizatori (n.a SIM-uri valabile), in creştere de 95.000 clienti comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gicu gicu
    La calitate este cu mult peste orice Dth, dar la conținut mai au de lucrat. Au documentare ok, preturile sunt pe măsură calității transmisiei, dar se poate și mult mă bine de atât. Comparatia cu gigeii sau ceilalți e puerilă, dacă ai un tv de ultimă generație. Dacă ai crt, nu se vede diferență, dar altfel, e la ani lumină. Au receptoare slăbuțe, grila mai trebuie îmbunătățită ( cum spuneam), etc.
  • gigi gigi
    Si nu mai puneti la socoteala conserva din anii 90.
  • gigi gigi
    Taraf TV HD!!!
  • banatan de pusta banatan de pusta
    La capitolul dth,orange sta slab,la fel si la nivelul semnalului de telefonie. Voda si telekom sint peste. In Banat sint multe zone fara acoperire iar pe frontiera cu sirbi sau unguri telenor intri des peste orange.....vrajeala clasica sa setezi manual operatorul sa nu vorbesti in roaming...in schimb voda bate bine chiar si tarile vecine...am avut semnal pina in Szeged (ungaria) sau Vrsac (serbia). Noroc de orange cu contractele ce le mai au cu marile companii....aia e.
  • Joseph.Lacroix Joseph.Lacroix
    Vorbesti prostii, nu exista de 4 ori acasa TV, care canale anonime de mana a-5-a?Esti total inafara subiectului, la ei ai programe HD + restul care se vad impecabil, nu ca la ceilalti, In momentul in care ai un Tv ( de generatie noua)cu diagonala mare se simte diferenta la DIgi si Telekom se vad doar patratele, zici ca faci puzel plus in momentul in care te uiti la sport sau la un film cu multa actiune se vede ca prin ceata.
    Diferenta de calitate intre orange si restul e ca de la cer la pamant. Nici nu are rost sa comentam.
  • basti basti
    josepkakakcroi.. horange tv, este un alt dth pt. fraieri la preturi astronomice calitate varza de ploua out semnalul, e din categoria focus,dolce..digi satelit nu are rival la semnal si calitate mai ales cu noile decodoare kaon hd siper bune i fiabile la pretul de 29 ron abonamentul fara concurenta pe piata , plus am doua decodoare kaon hd in custodoe la 0 ron, peate 100 de programe din care vreo 11-12 hd gratis, la restul cam acelasi abonament minus trustul infect 1234 si discovery costa intre 78-90 ron , digi nu are rival pe piata e mare are 58% din piata tv cablu si dtv
  • george george
    Grila e mizerabila cu Bollywood si de 4 ori Acasa Tv , plus variante internationale la Pro si Antena si TVR; canale anonime de filme de mana a treia - despre ce vorbim??!! o porcarie.
  • Joseph.Lacroix Joseph.Lacroix
    Dragul meu bati ampii, semnalul este f stabil , mult mai stabil decat la Digi, calitatea transmisiilor programelor este peste Digi si Telekom( daca esti curios verifica bitrate, la timea de banda ca sa te convigi) , Adevarat este ca nu ai HBO, dar in rest grila e foarte ok.
    Desigur ca in comparatie cu Digi unde ai programe de un real succes, ca Inedit TV, Hora TV, Agro TV, + 12 maghiare nu se compara aici ai 40 HD iar din totalul grilei vreo 20 sunt documentare.
    Exista o f mare diferenta intre targetul lui Digi si Orange( unii vor mult si ieftin, calitatea nefiind importanta, iar ceilalti vor in primul rand calitate.
  • Eugen Eugen
    Ei au prostit lumea cu cele 7 luni gratuite si canale HD, lumea s-a abonat sa vada marea cu sarea. Nu e sigur ca vor mai ramane dupa primul an. Sunt 12 euro pe luna + chirie decodor adica undeva la 80 de lei. Iar, repet, grila e slabuta - F F multa umplutura
  • Bogdan Bogdan
    Asa este, din punctul de vedere al internetului si al semnalului clar sunt
  • Iulian Iulian
    Nu ti se pare, chiar este peste Vodafone, si peste Telekom
  • bahmu bahmu
    Nici eu nu imi dau seama cum au convins atita lume sa se aboneze.
    Cred ca promotia Liga 1 gratis ori 6 luni cu abonament redus 50 % sau abonamente mai mici ptr abonatii de telefonie Orange au atras,mai ales in mediul rural...ca prin orase ici colo vezi cita o antenuta firava Orange.
    Nu cred ca isi fac planul, anul acesta.
  • Eugen Eugen
    Pe TV grila e destul de slaba, foarte multe canale de umplutura, Digi si Telekom raman cu cea mai buna grila. Orange TV insa are cea mai scumpa grila... chiar nu ii inteleg pe cei care au optat pentru serviciile lor....
  • rada rada
    Nu sfatuiesc pe nimeni sa se aboneze la distrusii astia... au o grila mizerabila, foarte putine si proaste canale de filme, nu au pachetul HBO si la cea mai firava picatura de ploaie sau la orice fulg anemic le cade emisia.Scump si prost!In plus, daca vrei sa renunti la abonament, platesti toate lunile ramase in avans.Nu au facut nimic ca sa isi imbunatateasca/ extinda grila, o mare teapa romaneasca acesti nesimtiti de la Orange...sper sa nu mai gaseasca fraieri care sa se aboneze.
  • Bogdan Bogdan
    Usor usor incep sa se extinda si televiziune, ca retea de telefoane mobile Orange mi se pare peste Vodafone

Trimite un comentariu

sus