Skip to main content

Cristian Leonte stă de vorbă cu Însărcinatul de Afaceri al Statelor Unite la Bucureşti, în emisiunea După 20 de ani

 
Cristian Leonte, Dupa 20 de ani
Cristian Leonte, Dupa 20 de ani

Cristian Leonte, Dupa 20 de aniCristian Leonte va sta de vorba cu Dean Thompson – Însărcinatul de Afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti - mâine, de la ora 10:00, la Dupa 20 de ani, emisiune difuzată de Pro TV, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro

Publicitate

Realizatorul emisiunii "După 20 de ani" şi Dean Thompson vor dezbate probelma Rusiei în momentul actual, cum se vede conflictul cu Ucraina din punctul de vedere al Statelor Unite, dar si despre “inamicii siluetei” ascunşi în bucătăria românească.

Cristian Leonte, Pro TV:

“O discutie interesantă cu reprezentantul celui mai puternic stat al lumii. Au fost răspunsuri directe, unele diplomatice, dar întreg contextul interviului cu domnul Thompson cred că dă imaginea momentului.” – a declarat Cristian Leonte.

Emisiunea de pe Pro TV îşi propune să răspundă la următoarele întrebări:

"Care este răspunsul aliaţilor americani la ameninţarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina? Vor veni trupe şi tehnică americane în România, şi sub ce formă? Ce rol va avea Centrul de Comandă şi Control al NATO în România? Cum se vede de la Washington valul de anchetări şi arestări în dosare de corupţie din România? Care sunt domeniile atractive pentru investiţii americane în România, şi când vor veni marii investitori?" - (Pro TV)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus