Skip to main content

Ferma Vedetelor va începe în 9 martie, la Pro TV

 
Ferma Vedetelor - concurenti
Ferma Vedetelor - concurenti

Ferma Vedetelor - concurenti

Publicitate

Emisiunea Ferma vedetelor va începe din 9 martie, la PRO TV, anunţă postul de televiziune. Show-ul îi va trimite „la ţară” pe Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolate la o fermă dezafectată, în condiţiile de trai de acum 100 de ani: fără electricitate, fară apă caldă, fără gaze. Ei vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, gazda emisiunii, şi a unui fermier cu experienţă - Nea Raţă.

La sfârşitul celor 3 luni ferma trebuie să fie funcţională şi productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului şi luptă zilnic pentru titlul de Marele Fermier şi marele premiu de 50.000 de euro.

Iulia Vântur şi Nea Raţă le vor da concurenţilor sarcini, sfaturi şi le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Însă, pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuţi cu care îşi pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână.

Concurenţii vor trebui să se organizeze, să se gospodărească şi să înveţe să locuiască împreună. Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenţi care va fi responsabil cu organizarea celorlalţi şi îndeplinirea sarcinilor date de Nea Raţă şi de Iulia Vântur.

Marţea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie şi un bărbat, dintre concurenţi, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toţi cei 12 şi să aibă grijă de casă toată săptămâna.

Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intra la duel.

Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi duelişti vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-şi aduna toate forţele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul.

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse şi le vor stimula atât îndemânarea, forţa fizică, cât şi inteligenţa. Cel care pierde va trebuie să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mm Mm
  Normal ca le trebuia o ferma ca sa adune ... fiintele astea unde le e locul. :D
 • abdu rehab abdu rehab
  BRAVO PROTV!!!! inca un Format, Dublarea Audientei!!!!!

  P.S Pagina de Media, a Murit Leonard Nimoy, Faimosul Actor care la jucat pe Spock in Serialul Star Trek, de ce nu a fost Postata Stirea inca??????
 • Fane Fane
  Jalnic daca niste neica-nimeni, la noi sunt vedete.E atat de multa incultura incat din ea se imbogatesc de-alde Maruta si Capatos.
 • abdu rehab abdu rehab
  inca un Reality-Show, asta ca sa DUBLEZE Audienta, deja mare cu "Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici!!!!!!!". Bravo ProTV, continuati sa Achizitionati Formate, macar asa, ProTV inca sa aiba Audienta mult mult mai mare decat Antenele lui Felix!!!

  P.S Pagina de Media, a Murit Leonard Nimoy - Faimosul Actor pe care la jucat pe Spock in Star Trek: Seria Originala, voi de ce nu ati Postat Stirea Inca??!?!?!?!???

Trimite un comentariu

sus