Skip to main content

FOTO & VIDEO. Andreea Remețan, de la Kiss FM la Radio 21, după Gașca lui Găinușă

 

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Publicitate

După nouă luni de absență pe piața de radio din România, Andreea Remețan, una dintre cele mai vechi și cunoscute voci feminine din FM a intrat în echipa Radio 21.

Contactată de Paginademedia.ro, Remețan a declarat că emisiunea ei poate fi ascultată, de luni până vineri, imediat după matinalul "Gașca lui Găinușă" (Mihai Găinușă, Codruț Kergheș, Marina Neagu, Cogdan Ciudoiu și Shrubel).

În luna mai a anului trecut, Andreea Remețan a părăsit postul de radio Kiss FM, după șapte ani de activitate în cadrul unui dintre cele mai ascultate frecvențe din România.

https://www.youtube.com/watch?v=cS9NEVQ2gis#t=19

La momentul respectiv, Remețan spunea că se află în discuții „cu celelalte posturi de radio, în vederea colaborării”, fără a menționa numele vreunui post, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Colaborarea mea cu postul de radio KissFM s-a incheiat. Ne auzim in curand!”, scria în mai 2014, Andreea Remețan, pe pagina sa de Facebook.

Pe 29 aprilie a fost ultima zi de Kiss FM a Andreei Remețan.

Andreea Remețan are o vastă experiență în radio. Lucrează de 11 ani în această industrie. Înainte de Kiss a lucrat la postul de radio local Nova FM Lugoj. Iar în ultimii șapte ani a fost una dintre vocile de la Kiss FM.

În anii de Kiss FM, Andreea Remețan a lucrat ca redactor și prezentator la Kiss TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu