Skip to main content

PRESA DE AZI. Adrian Sârbu, de la PRO TV la PROcuratură. A jucat Riști și câștigi cu bugetul statului

 

Sarbu retinut Adevarul

Publicitate

Reținerea lui Adrian Sârbu este deschidere de ziar pentru un singur titlu: Adevărul. Alte ziare menționează pe prima pagină cazul, iar în unele titluri subiectul nu este abordat deloc pe front.

ADEVĂRUL. “Adrian Sârbu, de la PRO TV la PROcuratură”, titrează Adevărul. Cazul proprietarului Mediafax și fostului șef al Pro TV este subiectul de deschidere al cotidianului.

EVENIMENTUL ZILEI. “Adrian Sârbu a jucat Riști și Câștigi cu bugetul statului și a pierdut”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină într-o trimitere către un articol din interior. Subiectul principal al ziarului este legat de mizeria din spitale.

ROMÂNIA LIBERĂ. Subiectul Adrian Sârbu nu este pe prima pagină din România liberă. Subiectul de deschidere: “Siguranța traficului: bombele cu ceas de pe șoselele și căile ferate din România.”

LIBERTATEA. “Noua ordine în arest: celulele Poliției Capitalei au fost golite de hoții mărunți pentru a face loc pușcăriașilor celebri, capete de afiș la DNA”, scrie tabloidul Libertatea într-o trimitere, fără nicio referire la vreunul din numele dein arest.

CLICK. “250 de milioane de euro sunt <<închise>> în arestul Poliției Capitalei”, titrează Click într-o trimitere, o referire la averile celor reținuți. La fel ca Libertatea, nici Click nu dă niciu nume pe prima pagină.

Prima pagină a ziarelor de azi, cu sprijinul companiei de monitorizare MediaImage:

Sarbu retinut EVZ

 

Sarbu retinut Click

 

Sarbu retinut Libertatea

 

Sarbu retinut Ring

 

 

 

 

Sarbu retinere RL

Sarbu retinut Jurnalul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu