Skip to main content

23 Martie. Rapperul Snoop Dogg va colabora cu HBO pentru un nou serial

 
Comedy Central Roast of Justin Bieber - By Lionel Hahn
Comedy Central Roast of Justin Bieber - By Lionel Hahn

Comedy Central Roast of Justin Bieber - By Lionel Hahn
Sursa foto: Hepta

Publicitate

COLABORARE SNOOP - HBO. Rapperul american Snoop Dogg va colabora cu reţeaua de televiziune HBO pentru realizarea unui nou serial, potrivit unui anunţ făcut vineri de celebrul cântăreţ, scrie Adevărul.

Snoop Dogg, în vârstă de 43 de ani, a făcut acest anunţ în timpul discursului pe care l-a susţinut, vineri dimineaţa, la ediţia din acest an a festivalului South by Southwest. Rapperul american lucrează deja la noul proiect pentru HBO alături de regizorul Allen Hughes şi scriitorul Rodney Barnes. Potrivit „Deadline“, Snoop Dogg a anunţat că noul serial va avea o acţiune plasată în Los Angeles, la începutul anilor 1980. De asemenea, acţiunea serialului ar urma să fie centrată pe o familie a cărei viaţă aparent idilică este ruinată din cauza ciocnirilor dintre comunitatea în care aceasta trăieşte şi politica americană.


Rapperul Snoop Dogg va colabora cu HBO pentru un nou serial

CONDAMNARE. Un jurnalist din sudul Turciei a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare pentru "insultarea" pe site-uri de socializare a preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, iar casele altor doi ziarişti au fost percheziţionate pentru acuzaţii similare, scrie Mediafax.

Unitatea poliţiei pentru combaterea infracţionalităţii cibernetice a confiscat calculatorul lui Bekiroglu pentru a colecta probe despre mesaje postate de jurnalist pe Facebook. Avocaţii jurnalistului afirmă că acesta a postat mesaje cu caracter "critic, dar neofensatoare".
Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru "insultarea" lui Erdogan pe site-uri de socializare

CONFERINŢĂ. John E. Pepper, fost CEO si presedinte al consiliului de administratie Procter&Gamble, fost presedinte CA al Walt Disney Company, si fost vicepresedinte in cadrul Universitatii Yale, va vizita Romania la sfarsitul lunii aprilie, pentru o serie de conferinte si pentru a lansa versiunea in limba romana a cartii sale "What Really Matters", anunţă HotNews.

Prezentat drept un manager care "a trecut cu succes, in cariera, prin multiple recesiuni" si crize precum cea a petrolului, de la mijlocul anilor '70, Pepper vine in Romania la invitatia Wave Division. Cartea sa va fi publicata in Romania de editura "Evrika Publishing", membra a grupului editorial Universul Juridic.
John E. Pepper, fost CEO P&G si fost presedinte la Walt Disney Company, va sustine o serie de conferinte la Bucuresti

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus