Skip to main content

Prezentatoarea Aura Poterașu pleacă de la postul public și din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism

 
Prezentatoarea Aura Poterașu pleacă de la postul public și din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism
aura porterasu

Aura Poterașu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public și să iasă din presă. Potrivit unui anunț postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR. „Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieșirea mea din TVR și din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnaliști care, rând pe rând, s-au retras – din această instituție sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declarații în calitate de martor.

Publicitate

Din informatiile Paginademedia.ro, matinalul TVR va continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterșsu apărea pe post până acum.

Ce a scris Aura Poterașu pe Facebook:

„Dragi prieteni, dimineața de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la știri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieșirea mea din TVR și din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnaliști care, rând pe rând, s-au retras – din această instituție sau din altele. Cei cu care am reușit să mai povestesc în ultima perioadă știu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiție, mize și să risc! Vreau să mă bucur de energia și tinerețea mea, să învăț lucruri noi! Și să mă bucur în continuare de oameni (mereu alții, mereu altfel). Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ce și cât îmi poate capul și m-ați ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor și autosuficienților care doar mi-au mâncat ficații, nu le mulțumesc!

Sunt fericită și optimistă! „Te duci la mai bine?”, m-ați întrebat mulți. Mă duc acolo unde simt că trebuie să fiu acum. Și ăsta este singurul lucru care contează. Doamnelor și domnilor, la revedere.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu