Skip to main content

Prezentatoarea Aura Poteraşu pleacă de la postul public şi din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism

 
aura porterasu
aura porterasu

Aura Poteraşu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public şi să iasă din presă. Potrivit unui anunţ postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR. „Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declaraţii în calitate de martor.

Din informatiile Paginademedia.ro, matinalul TVR va continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterşsu apărea pe post până acum.

Ce a scris Aura Poteraşu pe Facebook:

„Dragi prieteni, dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele. Cei cu care am reuşit să mai povestesc în ultima perioadă ştiu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiţie, mize şi să risc! Vreau să mă bucur de energia şi tinereţea mea, să învăţ lucruri noi! Şi să mă bucur în continuare de oameni (mereu alţii, mereu altfel). Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles ce şi cât îmi poate capul şi m-aţi ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor şi autosuficienţilor care doar mi-au mâncat ficaţii, nu le mulţumesc!

Sunt fericită şi optimistă! „Te duci la mai bine?”, m-aţi întrebat mulţi. Mă duc acolo unde simt că trebuie să fiu acum. Şi ăsta este singurul lucru care contează. Doamnelor şi domnilor, la revedere.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus