Skip to main content

Rares Bogdan, azi la DNA: „N-am vorbit niciodata asa ceva cu Marian Vanghelie. / Daca era acum 10 ani o foloseau pe Andreea Esca, acum ma folosesc pe mine pentru ca sunt cunoscut”

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Jurnalistul Rares Bogdan s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, el declarand ca a facut acest lucru "de bunavoie", dupa ce a aparut in stenogramele din dosarul lui Marian Vanghelie, anunta HotNews.

Publicitate

Rares Bogdan: "N-am vorbit niciodata asa ceva cu Marian Vanghelie. (...) Credeti ca la Klaus Iohannis s-ar putea duce cineva cu asa ceva?", a afirmat Rares Bogdan la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Rares Bogdan a sustinut ca numele sau a fost folosit deoarece "este cunoscut": "Pai pe cine sa foloseasca? Sunt cunoscut. Daca era acum 10 ani o foloseau pe Andreea Esca, acum ma folosesc pe mine pentru ca sunt cunoscut."

Intrebat de jurnalisti de ce a venit la DNA, Rares Bogdan a raspuns: "Pai daca am aparut in stenograme..." El a explicat ca i-a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie interceptata de anchetatori.

In legatura cu Klaus Iohannis, realizatorul tv a spus ca "Credeti ca la Klaus Iohannis s-ar putea duce cineva cu asa ceva? N-am fost la Palatul Cotroceni, dar ma bucur enorm ca dansul e presedinte."

In referatul procurorilor prin care se cerea arestarea preventiva a primarului sectorului 5 este redata interceptarea unei discutii dintre Marian Vanghelie si Dinu Mariana Carla, in care primul spunea ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele Romaniei ar avea nevoie de el pentru a avea majoritatea in Senat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Te mai lauzi mult cu telefonul ala?
  • nadia nitovn nadia nitovn
    iete, unde era marele om de televiziune cunoscut! :) lauda-ma caciula, ca stapanul n-are gura! :)
  • ion ion
    Meri mai mascariciule si traje apa, ca faci Clujul de rusine.

    Pe la Cluj nu da nimeni doi scuipati pe Rares Bogdan, nu stie nimeni cine ii ala.. papagalul..
  • Alex Alex
    Si eu intram cu placere pe pagina asta de pe telefonul mobil. Acum este o mizerie, cu greu reusesc sa citesc un articol sau ceva. Articolele recente abea le gasesc. Si nu, nu am o prastie de telefon sa zici ca e din cauza asta, am un iph 6+.
  • oprea oprea
    spagarul de la cluj chiar se crede important... a luat banii gramada de la toti si acum face pe virginul...
    nu isi mai aminteste banii de la Vanghelie ? era alt saltimbanc cel care a prezentat vanghelionul????
    Instabilul psihic de la cluj minte public de la o zi la alta....zilele trecute era mare director editorial la Realitatea Tv- in fata CNA, apoi era simplu jurnalist (rarat) realizator de emisiuni, fara atributii editoriale, mai in tomana era directorul prin care realitatea platit toate datoriile la stat....
    domnu Gusa,,,aaaaaa..rares, cand nu mintuiti ??

    rares tata, urmatoarea ta vizita la dna va fi cu catuse.
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Parafrazez: "Sunt cunoscut, scoateti-ma de aici"....
  • Monica P. Monica P.
    Nici o culoare din spectrul vizibil (380 - 780 nanometri) nu lipseste din fotografia aia...
  • jiji jiji
    Ba omule tu ai telefon mobil cu internet? Ai intrat vreodata pe pagina asta a ta de pe telefon? Ai vazut ce absolut criminala e experienta? Intentionat m-am chinuit efectiv acum sa iti scriu comentariul asta. Ti-am mai scris acelasi lucru de cateva ori.

Trimite un comentariu

sus