Skip to main content

Reality Show-ul Lecţii de viaţă, la Pro TV din 30 martie. Va prezenta poveşti despre „trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune”

 
Pro TV
Pro TV

Pro TV lansează din 30 martie emisiunea reality Lecţii de viaţă, prezentată de post drept „o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor”.

Publicitate

Producţia va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 18:00, şi vor fi prezentate poveşti despre „trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune şi multe altele”.

Emisiunea va avea printre subiecte un cuplu de „tineri” însurăţei, în care diferenţa mare de vârstă dintre cei doi duce la multe certuri, o relaţie tensionată între o mamă şi fiica ei, în care intervine iubitul mamei şi problemele pe care şi le creează singură o femeie supraponderală.

Emisiunea La Măruţă, difuzată în prezent pe tronsonul 17.30 - 19.00, va fi mutată tot din 30 aprilie de la ora 16.00 şi reluată de la 17.30 la 18.00, după ştiri, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    1.publicul pro tv nu va gusta din acest gen de emisiune,era mai ok daca era la kanal d
    2.maruta a mai fost difuzat vinerea de la ora 16 ,pare ca se numea la maruta de weekend si mare audienta nu facea ,mai mult de 4-5 puncte de rating nu scotea asa va fi si acum ,daca nu mai rau.
    3.vad o mare oportunitate pentru cresterea emisiunii teo show pe acest interval 17:00-18:30
    4.daca acesta emisiunea nu va prinde si sigur nu va prinde va avea aceiasi soarta la fel ca a emisiunii,,vine cheful,, si in cel putin 2 saptamani maruta isi va relua emisiunea pe tronsonul orar binecunoscut 17:30-19:00
  • geo geo
    Reality-show-urile astea sunt cu actori de duzină și scenarii inspirate din viata reala si scrise de scriitori ratați prind la prostime...care chiar cred că filmările alea cu ”camera ascunsă” sunt pe bune..asta chiar daca la inceputul si la finalul emisiunii se va mentiona ca aceasta este o fictiune.
    Genul acesta de emisiuni au audiențe bune și f bune acolo unde se difuzează - mai ales la Kanal D. Nu știu în ce măsură vor ”prinde” la publicul comercial al Pro tv.
  • Alex Alex
    Bun, si cine prezinta ? Sau e atat de "elaborat" incat nu are nevoie de prezentator :))))
  • Aloooo Aloooo
    Si reluarea serialului "Puterea destinului" ? Incepea la ora 16:00. Acum, la ce ora ? Sau nu mai difuzeaza reluarea ?
  • Aladin Foutha-wa Aladin Foutha-wa
    Daca actorii sunt la fel de prosti ca cei de la Kanal D , e clar .

    Ce gusturi pot avea romanii , sa aleaga sa isi piarda vremea cu asemenea porcarii . Toate televiziunile din Romania sunt facute pentru somerele grase trecute de 50 de ani , consumatoare de detergenti , medicamente si tigai delimano ?
  • Iulian Iulian
    Showul ăsta este produs de Constantin Entertainment, tot cei care au făcut ” Vine cheful ”. Acum să vedem câți români vor crede că acest show e bun. Show pentru că nu este un reality... E fake la fel cum s-a mai spus.
  • Florin Florin
    cred ca e o greseala. peste tot scrie ca La Maruta va fi de la 16:00, nu 16:30.
  • constantin constantin
    Reality Show-ul Lecții de viață va incepe pe 30 martie 2015 nu 30 aprilie 2015,este o greseala de la ei,se mai intampla ,nimeni nu este perfect.

Trimite un comentariu

sus