Skip to main content

Show-ul NextStar îşi schimbă ziua de difuzare din joi în duminică

 
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

Dan Negru_ copyright Gabriela Arsenie
Dan Negru_ copyright Gabriela Arsenie

Publicitate

Cel de-al cincilea sezon NextStar va debuta săptămâna viitoare cu o schimbare majoră. Show-ul prezentat de Dan Negru nu va mai fi difuzat joia aşa cum a fost până acum în primele cinci sezoane, ci duminica de la 20.30 - 23.15.

Next Star este un talent show cu copii, lansat de Dan Negru, care îi are juraţi pe Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru. Producţia este prezentată de Dan Negru şi are printre cele mai mari audienţe într show-urile Antenei 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ne0 Ne0
    @ mile.2005
    Uite aici,cat influenteaza comercialul in prime-time!
    http://www.paginademedia.ro/2013/04/analiza-cati-bani-au-incasat-posturile-tv-anul-trecut-pro-tv-si-antena-trei-sferturi-din-piata-tv/
  • Florin Florin
    Mile, scuza Protv-ul ca nu are 4 ore de Mireasa zilnic, ca sa zica si el ca are program ziua. :))
  • Florin Florin
    Mile care nu stie sa scrie continua sa arunce cu prostimea pe aici. Este trist.

    Antena 1 nu mai face fata in prime time. Nu mai este vorba doar de Protv, ci si de Kanal D. Mutarea Next Star este o fuga de competitie intr-o zi mai lipsita de concurenta. Pare o mutare inteligenta si probabil va functiona, dar ea arata modul gresit de a gandi al Antenelor. Kanal D a preferat sa renunte la un serial Yaman care scotea audiente bunicile si sa bage Tradarea si joi si vineri, in loc sa fuga de Romanii au talent. Au mai facut asta si cu Suleyman. Antena 1 in schimb fuge. Nici macar nu a avut curaj sa isi lanseze grila cu o saptamana inainte, pentru ca s-au temut de Sunt celebru. Se salveaza acum, dar daca nu lupta, Kanal D va trece pe locul 2 in prime time.
  • hansoloro hansoloro
    Mai nea'Mile tu esti pe toate siturile de media nu iti scapa nimic
  • Ne0 Ne0
    Cu grila de toamna, a1 s-a facut de ras, iar cea de primavara nu exista. Asa ca, antenisti, pregatiti grila de iarna(Revelionul).
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ,,efectul,,turcilor isi spune cuvantul,antenele au inceput sa isi schimbe zilele de difuzare ale emisiunilor celebre care mai faceau ceva audienta ...
  • iulia1 iulia1
    Next Star fuge din calea turcilor de la Kanal D. Nu mai zic De Pro. Antena 1 isi are asigurat locul 3 sau 4 ca ii depaseste si sora Antena 3. In veci nu o sa bata Antena Pro-ul dintr-un motiv simplu. nu ii duce capul decat la furat. Duminica Antena va lua bataie fara drept de apel de la turci.
  • alex alex
    Cand o sa vina protv cu filme aparute in ultimii 2-3 ani , o sa fie vai si amar de ei
  • Ralu Ralu
    Si vine Pro tv- ul cu Jason Statham de exemplu si ii zdobeste pe hantenisti .. ! Pe comercial nici nu se mai pune problema !!
  • PENIBIL PENIBIL
    Antenele stiu ca nu au nici o sansa cu "Ferma vedetelor" si "Las fierbinti"...

Trimite un comentariu

sus