Skip to main content

Show-ul NextStar își schimbă ziua de difuzare din joi în duminică

 
Show-ul NextStar își schimbă ziua de difuzare din joi în duminică
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

Dan Negru_ copyright Gabriela Arsenie
Dan Negru_ copyright Gabriela Arsenie

Publicitate

Cel de-al cincilea sezon NextStar va debuta săptămâna viitoare cu o schimbare majoră. Show-ul prezentat de Dan Negru nu va mai fi difuzat joia așa cum a fost până acum în primele cinci sezoane, ci duminica de la 20.30 - 23.15.

Next Star este un talent show cu copii, lansat de Dan Negru, care îi are jurați pe Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru. Producția este prezentată de Dan Negru și are printre cele mai mari audiențe într show-urile Antenei 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @ mile.2005
  Uite aici,cat influenteaza comercialul in prime-time!
  http://www.paginademedia.ro/2013/04/analiza-cati-bani-au-incasat-posturile-tv-anul-trecut-pro-tv-si-antena-trei-sferturi-din-piata-tv/
 • Mile care nu stie sa scrie continua sa arunce cu prostimea pe aici. Este trist.

  Antena 1 nu mai face fata in prime time. Nu mai este vorba doar de Protv, ci si de Kanal D. Mutarea Next Star este o fuga de competitie intr-o zi mai lipsita de concurenta. Pare o mutare inteligenta si probabil va functiona, dar ea arata modul gresit de a gandi al Antenelor. Kanal D a preferat sa renunte la un serial Yaman care scotea audiente bunicile si sa bage Tradarea si joi si vineri, in loc sa fuga de Romanii au talent. Au mai facut asta si cu Suleyman. Antena 1 in schimb fuge. Nici macar nu a avut curaj sa isi lanseze grila cu o saptamana inainte, pentru ca s-au temut de Sunt celebru. Se salveaza acum, dar daca nu lupta, Kanal D va trece pe locul 2 in prime time.
 • Cu grila de toamna, a1 s-a facut de ras, iar cea de primavara nu exista. Asa ca, antenisti, pregatiti grila de iarna(Revelionul).
 • Next Star fuge din calea turcilor de la Kanal D. Nu mai zic De Pro. Antena 1 isi are asigurat locul 3 sau 4 ca ii depaseste si sora Antena 3. In veci nu o sa bata Antena Pro-ul dintr-un motiv simplu. nu ii duce capul decat la furat. Duminica Antena va lua bataie fara drept de apel de la turci.
 • Si vine Pro tv- ul cu Jason Statham de exemplu si ii zdobeste pe hantenisti .. ! Pe comercial nici nu se mai pune problema !!

Trimite un comentariu