Skip to main content

VIDEO. „Cat de mare este internetul? Cat cuprinde” - ANCOM a ales ThinkDigital pentru o campanie online de informare

 
VIDEO. „Cat de mare este internetul? Cat cuprinde” - ANCOM a ales ThinkDigital pentru o campanie online de informare
Dragos Stanca

Dragos Stanca

Publicitate

Agenția ThinkDigital, condusa de Dragos Stanca, a castigat luna trecuta licitatia organizata de arbitrul telecom (ANCOM) pentru difuzarea exclusiv pe internet a unei campanii de informare a consumatorilor asupra aplicatiilor pe care le au la dispozitie gratuit pentru a compara cele mai bune oferte de telefonie si internet sau pentru a testa si monitoriza calitatea serviciului de internet pe care îl utilizează.

Spoturile campaniei vor fi derulate pe site-uri precum a1.ro, adevarul.ro, cinemagia.ro, divahair.ro, eva.ro, gsp.ro, kanald.ro, kudika.ro, realitatea.net, romaniatv.net, sport.ro, tpu.ro, trilulilu.ro și unica.ro. Mixul de site-uri a fost realizat de firma contractantă.

Valoarea contractului este de aproximativ 18.000 de euro (79,955 de lei)

La licitația pentru acest proiect au mai participat Atelierul de Internet si Godmother.

VIDEO Cate de mare este Internetul? Raspunsuri: Nu atat de mare daca intra intr-un calculator sau Cat cuprinde

https://www.youtube.com/watch?v=91TfgZW_F3w

Detaliile comunicate de autoritate pentru Paginademedia.ro:

ANCOM și-a propus să informeze utilizatorii de servicii de acces la internet din România despre existenţa şi utilitatea instrumentelor create de ANCOM pentru ei, astfel încât acestea să fie cunoscute şi folosite cu încredere.

În acest scop, ANCOM derulează în perioada 2 martie – 3 mai 2015 o campanie de informare online cu privire la instrumentele dedicate utilizatorilor finali, și anume:
• portabilitate.ro, site-ul unde utilizatorii de telefonie pot afla toate detaliile necesare portării numărului și în ce rețea funcționează orice număr de telefon din România;
• aplicația Veritel.ro, comparatorul de oferte telecom care le prezintă utilizatorilor cele mai avantajoase 25 de oferte de telefonie și internet, personalizate pe baza criteriilor de consum introduse;
• aplicația Netograf.ro, prin care utilizatorii pot testa și monitoriza calitatea serviciului de internet pe care îl utilizează;
• InfoCentru, secțiunea din cadrul paginii web a Autorității (www.ancom.org.ro) cu informații dedicate utilizatorilor finali.

Campania este destinată persoanelor fizice şi juridice și are ca scop creșterea gradului de cunoaștere și utilizare a instrumentelor dezvoltate de ANCOM pentru utilizatori.

Ea se derulează exclusiv online și constă în: difuzarea a patru spoturi video informative de tip Youtube Ads cu durata de 25 de secunde, difuzarea de bannere cu link către instrumentele de informare ale Autorității pe 14 site-uri, Facebook Social Ads, trei advertoriale și direct mailing către 400.000 de abonați la astfel de informări. Difuzarea de bannere se face pe: www.a1.ro, www.adevarul.ro, www.cinemagia.ro, www.divahair.ro, www.eva.ro, www.gsp.ro, www.kanald.ro, www.kudika.ro, www.realitatea.net, www.romaniatv.net, www.sport.ro, www.tpu.ro, www.trilulilu.ro și www.unica.ro. Mixul de site-uri a fost realizat de firma contractantă.

În urma procedurii de achiziție publică derulată de ANCOM la finalul anului 2014, prin care solicita difuzarea cu maximă eficiență a acestor produse de informare în mediul online, contractul de difuzare media a fost câștigat de S.C. ThinkDigital Internet & Advertising S.A., care a ofertat suma netă de 79,955 lei și a realizat un mediaplan care răspundea cerințelor stabilite de ANCOM prin caietul de sarcini. La procedura de achiziție au luat parte alte două companii, care însă au solicitat sume mai mari pentru serviciile ofertate".

Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu