Skip to main content

VIDEO. Peisaj de primăvară în locul şemineului de la UPC: cuci, păsărele, verdeaţă şi albinuţe

 
UPC Primavara
UPC Primavara

Şemineul de la UPC care rula în buclă pentru abonaţii operatorului a fost înlocuit cu un film de primăvară.

Publicitate

În locul lemnelor care trosneau pe canalul 19 se aud acum cuci, triluri de păsărele, albinuţe, apa curgînd, totul pe o imagine plină de verdeaţă. De primăvară.

VIDEO. UPC, relaxarea de primăvară:

Şemineul, relaxarea de iarnă

Pe timpul iernii, pe acelaşi canal 19, UPC transmitea, non-stop, o imagine cu un şemineu în care ardea focul. Şemineul a fost schimbat zilele trecute.

VIDEO. Şemineul de la UPC

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Digi24 este o televiziune buna de stiri. Dar alta-i problema. Daca UPC-ul si-ar face o televiziune, iar pauzele publicitare ar fi bombardate cu reclame la ofertele de pachete pe care le ofera UPC-ul, va garantez ca si RDS-ul ar proceda la fel: ar muta canalul respectiv la coada programelor. Deci...
  • Digi24 e ascuns pe penultimele pozitii iar canale de screensaver sunt in primele 20 .

    Nu contreaza , UPC , pierde in continuare abonati chiar si asa .
  • Filmul de primăvară rulează pe canalul 20 sau 19 ...nu contează...iar o televiziune de stiri inclusa pe lista must-carry este abia pe canalul 809 , din 810 canale...intre două televiziuni religioase...
  • In primul rand: a fost schimbat acum cateva saptamani si nu cateva zile, in al doilea rand: e pe pozitia 20 si nu 19. Si Fireplace a fost pe pozitia 20. Cand publicati chestii va rog verificati inainte :)

Trimite un comentariu

sus