Skip to main content

Vodafone va furniza servicii de voce si internet mobil catre TVR pentru urmatorii 2 ani. Care este valoarea contractului

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Vodafone, al doilea mare operator local de telefonie mobila, va furniza servicii de voce si internet mobil catre TVR pentru urmatorii 2 ani, contract in valoare de 1,1 milioane lei, fara TVA (aproxumativ 250.000 de euro), potrivit unui anunt de atribuire publicat joi, 5 martie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Serviciile vizeaza 1.500 de abonati, pentru care TVR a solicitat trafic nelimitat in Romania, pentru internet la viteze 3G/4G, trafic nelimitat pentru viteze 3G in UE, SUA si Republica Moldova, trafic de 5GB lunar inclus in UE, SUA si Republica Moldova, pentru viteze 4G, iar pentru restul lumii trafic de 1GB lunar inclus pentru viteze 3G/4G.

In documentatia de atribuire a acestei licitatii despre care Paginademedia.ro a scris AICI, se preciza ca preţurile şi tarifele din ofertă vor cuprinde următoarele elemente:

1. Preţul abonamentului care să includă lunar:

- minimum 360 de minute gratuite în orice reţea de telefonie fixă şi mobilă
– minimum 300 SMS-uri gratuite în orice retea de telefonie mobilă
– minimum 3000 de minute în flotă
– trafic de date nelimitat la viteze 3G, atât în ţară, cât şi în roaming
– trafic de date 5GB la viteze 4G, atât în ţară, cât şi în roaming

In cadrul acestei licitatii au fost depuse trei oferte, toate au fost declarate admisibile, iar castigatoare a fost declarata oferta Vodafone - 1.100.000 lei fara TVA, valoare similara cu cea estimata initial cand s-a lansat licitatia.

In SEAP nu sunt publicate alte informatii legate de numele sau valoarea ofertelor facute de ceilalti furnizori.

Amintim ca Orange, cel mai mare operator local de telefonie mobila, va furniza in urmatorii doi ani servicii de telefonie fixa catre TVR in baza unui contract in valoare de 206.149 euro, care i-a fost atribuit la data de 16 ianuarie 2015, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus