Skip to main content

20 aprilie. Mărturia lui Jeremy Clarkson despre incidentul de la BBC: A avut loc la puţin timp după ce mi s-a spus că sunt suspect de cancer

 
Jeremy-Clarkson
Jeremy-Clarkson

DESPRE SUSPENDARE. Jeremy Clarkson spune, într-un editorial din Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la puţin timp după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă, scrie Mediafax.

Clarkson spune că incidentul a avut loc "în cea mai stresantă zi a sa din cei 27 de ani petrecuţi la BBC", explicând însă că alţi oameni care sunt stresaţi "se descurcă mai bine decât a făcut-o el", informează bbc.com.

Mărturia lui Jeremy Clarkson despre incidentul de la BBC: A avut loc la puţin timp după ce mi s-a spus că sunt suspect de cancer

LA FINAL. Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietăţi Sabado Gigante, produs de Univision, se va încheia pe 19 septembrie, după ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani, notează agenţia Mediafax.
Show-ul de trei ore, care numai în SUA atrage 2 milioane de telespectatori pe săptămână, este considerat unul dintre cele mai bune programe de divertisment difuzate sâmbăta. Succesul i-l datorează gazdei sale , cunoscut ca Don Francisco, un pionier în domeniu, care a reuşit să menţină show-ul în prima linie, informează variety.com.
Cel mai longeviv show TV din lume, "Sabado Gigante", se va încheia după 53 de ani

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus